Arsenal'e Fenerbahçe maçı öncesi şok haber!

Fenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonlar Ligi play-off turundaki rakibi Arsenal'de, orta saha oyuncusu Alex Oxlade-Chamberlain, 3 ay sahalardan uzak kalacak.

Arsenal'e Fenerbahçe maçı öncesi şok haber!
Arsenal'e Fenerbahçe maçı öncesi şok haber!
GİRİŞ 21.08.2013 16:13 GÜNCELLEME 21.08.2013 16:13
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ligin ilk haftasında oynanan ve Londra ekibinin 3-1 kaybettiği Aston Villa maçında dizinden sakatlanan 20 yaşındaki İngiliz futbolcunun 3 ay forma giyemeyecek. Oxlade-Chamberlain, İngiltere Milli Takımı'nın Dünya Kupası elemelerinde Moldova ve Ukrayna ile yapacağı grup maçlarında da takımdaki yerini alamayacak.

Londra ekibinde, Alex Oxlade-Chamberlain'in yanı sıra Sagna, Vermaelen, Abou Diaby, Arteta ve Miyaichi'nin sakatlıkları devam ediyor.

Bu yıl üst üste 15. kez Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek isteyen Arsenal, Aston Villa karşısında aldığı mağlubiyet sonrasında transfer yapılmadığı için taraftarlarının tepkisini çekti. Transfer döneminde sadece 20 yaşındaki Fransız Sanogo'yu renklerine bağlayan başkent temsilcisi, bütçesi olmasına rağmen kadroyu yeni transferlerle güçlendirmediği için eleştirilerin odağında yer alıyor.

Arsenal, transfer döneminde Liverpoollu forvet Luis Suarez ve Newcastle'da forma giyen orta saha oyuncusu Yohan Cabaye'yi kadrosuna katmak için girişimde bulunmuş ancak başarılı olamamıştı.

AA

YORUMLAR 1
  • serdar onurlu 10 yıl önce Şikayet Et
    ne şok haberi yaaa..futola ne yabanc duruyosunuz. arsenal gayet iyi br kadro ile geliyor.bırakın şok haberleri de gerçekçi yorumlar yapın..cazorla yı pas yapmadan durdurmaktan, defansı ileride kurma yanlışına düşmemekten falan bahsedin..asker oyuncular lazım bu maçta..çok pas yapan bir takım ve oyunun yönünü hemen çeviriyorlar..özellikle iki kanat önemli..gökhan olsa çok iyi olurdu..gerçekç konuşmak gerekirse 0-2 bir tahmin geliyor aklıma
    Cevapla