Leonardo: Dünyanın en hücüm hattı Paris'te

Leonardo, Paris Saint-Germain'in sportif direktörlük görevinden ayrıldıktan sonra ilk kez konuştu. Leonardo, görevini bırakmadan önce dünyanın en güçlü hücum hattını kurduğunu söyledi.

Leonardo: Dünyanın en hücüm hattı Paris'te
Leonardo: Dünyanın en hücüm hattı Paris'te
GİRİŞ 06.08.2013 10:22 GÜNCELLEME 06.08.2013 10:22

Leonardo, bir hakeme omuz attığı gerekçesiyle 14 ay men cezası alınca, Paris Saint-Germain'deki sportif direktörlük görevinden ayrılmıştı.

Leonardo ayrılık sonrası ilk kez Le Parisien gazetesine konuştu. Görevini layıkıyla yerine getirdiğine inanan Leonardo, arkasında dünyanın en güçlü hücum hattına sahip takımını bıraktığını savundu..

Paris Saint-Germain'in, tüm kupaları müzesine götürebilecek bir hücum gücüne sahip olduğuna inanan Leonardo, "Elimizde Serie-A'nın gol kralı Cavani ile Lig-1'in gol kralı Ibrahimoviç var. bu oyuncular Lucas, Pastore, Menez ve Lavezzi gibi hücumcularla çevrelenmiş durumda. Bu 6 oyuncu bence dünyanın en iyi hücum hattını oluşturuyor" dedi.

Cavani ve Ibrahimoviç'in birbirilerine rahatça uyum sağlayacaklarını düşünen Leonardo, "Onları Paris'te biraraya getirmek benim fikrimdi. Çünkü Ibrahimoviç çok yönlü bir oyuncu. Onu sadece bir forvet olarak düşünmemelisiniz. Bence İbra yeni sezonda biraz daha geriye çekilip, daha yaratıcı bir rol üstlenecek. Cavani'nin onun yaratıcılığından ve açacağı boş alanlardan çok fazla yararlanacağını düşünüyorum" diye konuştu.