Higuain Napoli'ye gidiyor iddiası

Real Madrid'de 7 sezondur forma giyen ve son dönemlerde ayrılmak istediğine ilişkin iddialar çıkan Higuain'in Napoli'ye transfer olacağı ileri sürüldü.

Higuain Napoli'ye gidiyor iddiası
Higuain Napoli'ye gidiyor iddiası
GİRİŞ 22.07.2013 14:08 GÜNCELLEME 22.07.2013 14:46

Real Madridli Higuain için ''Napoli'ye gidiyor'' iddiası

MADRİD (AA) - Real Madrid'de 7 sezondur forma giyen ve son dönemlerde ayrılmak istediğine ilişkin iddialar çıkan Higuain'in Napoli'ye transfer olacağı ileri sürüldü.

İtalyan Corriere dello Sportgazetesi, Napoli'nin Higuain için Real Madrid'e 35 milyon avroluk bir teklif götürdüğünü yazarken, Arjantinli futbolcuya da 6 milyon avro verileceğini iddia etti.

Marca gazetesi, Real Madrid kulübüne yakın kaynaklara dayandırarak verdiği haberde, bu iddiayı yalanlasa da Higuain başka kulüple görüşmek için Real Madrid'in iznini aldığı hatırlatıldı. Real Madrid'in, Higuain'in takımdan ayrılması için 35 milyon avrodan daha yüksek bir rakam şart koyduğu belirtildi. Bazı İspanyol gazeteleri ise Higuain'in Napoli'ye gitme ihtimalini olduğunu yüksek olduğunu ifade ettiler.

Bu arada Real Madrid'in Bournemouth takımına karşı oynadığı ve 6-0 kazandığı sezonun ilk hazırlık maçında, Higuain'i ikinci yarı oyuna sokan teknik direktör Carlo Ancelotti ise düzenlenen basın toplantısında, ''Higuain mükemmel bir futbolcu ama geleceğine ilişkin yeni hiçbir bilgim yok. Higuain ile bu hafta konuştum. Bizim futbolcumuz. Başka bir yenilik olmadığı sürece Madrid'in futbolcusu olmaya devam edecek ve ben bizimle kalmasını istiyorum'' şeklinde konuştu.

Ronaldo'nun geleceği Real Madrid'de

Öte yandan 2015 Haziran ayında sözleşmesi sona erecek Cristiano Ronaldo'nun takımda kalacağına kesin gözüyle bakılıyor. Ancelotti, Ronaldo'ya başka kulüplerden teklif geldiği ve gidebileceği iddialarına, ''Bu konuyla ilgili hiçbir tartışma yok. Cristiano'nun geleceği burada. Takımın en iyi futbolcusu'' diye cevap verdi.

İtalyan teknik adam ayrıca, mevcut durumda kadroda olan futbolculardan memnun olduğunu, yeni transfere ihtiyaç duymadığını da kaydetti.

Ronaldo'nun sözleşmesinin uzatılmasına ilişkin Real Madrid yönetimi ile futbolcunun menajeri arasındaki görüşmelerin ağustos ayı başında tekrardan başlayacağı iddia ediliyor.

AA