Jose Mourinho'ya Mata'dan ince mesaj!

Chelsea'nin İspanyol yıldızı Juan Mata, teknik direktör Jose Mourinho'nun kendisini takımda düşünmediği yönündeki dedikodulara cevap verdi

Jose Mourinho'ya Mata'dan ince mesaj!
Jose Mourinho'ya Mata'dan ince mesaj!
GİRİŞ 16.06.2013 10:54 GÜNCELLEME 16.06.2013 10:54

Jose Mourinho'nun Chelsea ile sözleşme imzalamasının ardından İngiliz basınında Portekizli teknik adamın Juan Mata'yı takımda düşünmediği yönünde çıkan söylentilere İspanyol futbolcudan cevap geldi.

İspanyol Milli Takımı'nın Konfederasyon Kupası kadrosunda yer alan Mata, günlerdir Ada basınında çıkan bu dedikoduların gerçek dışı olduğunu söyledi. 25 yaşındaki futbolcu yaptığı açıklamada "Kimse bana, Mourinho'nun beni takımda istemediğini söylemedi" şeklinde konuştu.

Mata, Londra ekibinden ayrılmak gibi bir düşüncesinin de olmadığını belirterek, "Chelsea ile şu ana kadar iki yıl geçirdim. Özellikle bu sezonun ardından herkes performansımdan memnundu. Chelsea ile üç yıllık daha sözleşmem var. Ayrıca Chelsea'de olmaktan dolayı çok muluyum" dedi.

Jose Mourinho ile ilgili de görüşleri sorulan İspanyol futbolcu, "Mourinho'yu yargılamadan önce onunla tanışmalı ve onunla çalışmalıyım. Böyle fikir sahibi olabilirim. Bu çok basit bir mantık" açıklamasını yaptı.

(sporx)