Gervinho'yu kapıyorlar!

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Arsenal'in yıldız orta sahası Gervinho için Lyon'un teklifte bulunduğu öne sürülüyor

Gervinho'yu kapıyorlar!
Gervinho'yu kapıyorlar!
GİRİŞ 26.05.2013 08:51 GÜNCELLEME 26.05.2013 08:51

2011 yılında Lille'den 10 milyon Pound'a Arsenal'in yolunu tutan Fildişili yıldız bir türlü beklenen seviyeye ulaşamamıştı.

İngiliz ekibiyle 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunan 26 yaşındaki oyuncunun ismi ciddi bir şekilde Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılsa da Gervinho, Fransız ekibi Lyon'a yakın gözüküyor.

Menajer Arsene Wenger'in eski öğrencilerinden Lemi Garde, Lyon'da yöneticilik yapıyor ve eski hocasıyla sıcak ilişkilerini bu transfer için kullanabileceği konuşuluyor.

Bu transferi olanaklı hale getiren bir başka etken de Wenger'in Lyon'un oyuncusu Maxime Golanos'u takibe alması. Fransız kurt hoca, 23 yaşındaki genç orta sahayı Arsenal'e transfer etmek isteyebilir. Bu durum olası bir Gervinho Golanos takasınıda gündeme getiriyor.

Hem forvet hem de Orta sahada görev alabilen Gervinho, Arsenal ile bu sezon 30 karşılaşmada oynadı ve 11 gol 7 asist yapmayı başardı.

(skorer)