Sturridge: Drogba'dan çok şey öğrendim

Chelsea'de istediği forma şansını bulamayarak Liverpool'un yolunu tutan Daniel Sturridge, eski takım arkadaşı Didier Drogba'ya övgüler yağdırdı.

Sturridge: Drogba'dan çok şey öğrendim
Sturridge: Drogba'dan çok şey öğrendim
GİRİŞ 14.05.2013 09:36 GÜNCELLEME 14.05.2013 09:36

Chelsea'de istediği forma şansını bulamayarak Liverpool'un yolunu tutan Daniel Sturridge, eski takım arkadaşı Didier Drogba'ya övgüler yağdırdı. Eski kötü günlerini geride bıraktığını vurgulayan genç yıldız, Fildişili'den çok şey öğrendiğini dile getirdi. 

Maviler'de sıkıntılı günler geçirdiğini ifade eden İngiliz oyuncu, ''Chelsea'da santrfor olarak üst üste 2 maç oynayamadım. İstediğim fırsatları bulamadım ama bu benim için geride kaldı. Kafam rahat oynuyorum ve daha barışçıl düşünüyorum. Önceden olan bir çok şey zihinsel olarak beni yıpratmıştı. İyi oynadığınız bir maçtan sonra bir dahaki maçta yedek olunca, ''Daha ne yapabilirim'' diye düşünüyorsunuz'' diye konuştu. 

Eski günleri bir kenara bıraktığını dile getiren Sturridge, ''Ama olan tüm şeylerden mutluyum. Tanrı bunun olmasını isteyerek mental olarak ne kadar güçlü olmam gerektiğini bana gösterdi. Zihinsel olarak güçlü olmak sizi diğerlerinden ayıran tek faktördür. Chelsea'de Didier Drogba'yı diğerlerinden üstün kılan tek şey onun bu üstünlüğüydü. Onunla çalışırken üst düzey bir oyuncu olmak adına çok şey öğrendim. Umarım öyle olurum'' diyerek Drogba'nın kendisine çok şey kattığını ifade etti.