Madridliler Türk futbolcuyu takımda istiyor

Real Madrid taraftarı, sezon sonu takımdan ayrılması beklenen teknik direktör Jose Mourinho'nun yerine getirilmesi düşünülen Carlo Ancelottiyi; takımın başında görmek istemiyor.

Madridliler Türk futbolcuyu takımda istiyor
Madridliler Türk futbolcuyu takımda istiyor
GİRİŞ 06.05.2013 16:06 GÜNCELLEME 06.05.2013 16:06

İspanya'da geçirilen başarısız bir sezonun ardından takımdan ayrılması beklenen Jose Mourinho'nun koltuğuna geçmesi düşünülen Carlo Ancelotti'ye, Real Madrid taraftarlarından veto geldi.

İspanya'nın yüksek tirajlı gazetesi Marca'nın yaptığı ankette; Eflatun Beyazlı taraftarların %62'si, italyan teknik adamı takımın başında görmek istemiyor. Geriye kalan %38'lik dilim ise Carlo Ancelotti'nin Real Madrid'in yeni patronu olmasına sıcak bakıyor.

Gelecek sezon için iddialı bir kadro kurmak isteyen Başkent ekibinin transfer listesinde olan futbolculara da yer verilen ankette, ilginç sonuçlar alındı. Real Madrid'le adı Sevilla'nın başarılı oyuncusu Kondogbia, eflatun beyazlı taraftarlar tarafından yetersiz görüldü.

Tottenham'ın yıldızı Gareth Bale ve Şampiyonlar liginde Real Madrid'e karşı başarılı bir performans sergileyen Dortmund'lu İlkay Gündoğan taraftarlarca takıma katılması en çok istenen futbolcular oldu.

Ankete katılan Madrid taraftarlarının %65'i Türk asıllı yıldız oyuncunun takıma katılmasını istiyor.