Gonzalo Higuain'le yollar ayrılıyor!

İspanyol ekibinin genel menajeri Jose Angel Sanchez, Fransız Lequipe gazetesine verdiği demeçte, Arjantin'li golcünün sezon sonunda takımdan ayrılacağı haberlerini doğruladı.

Gonzalo Higuain'le yollar ayrılıyor!
Gonzalo Higuain'le yollar ayrılıyor!
GİRİŞ 03.05.2013 13:52 GÜNCELLEME 03.05.2013 13:52

Real Madrid'de genellikle Karim Benzema'nın arkasında yedek bekleyen Gonzalo Higuain, gelecek sezondan itibaren kariyerine başka bir takımda devam edecek. Zira Arjantin'li golcünün Real Madrid'den ayrılacağı yolundaki haberlere, kulübün genel menajeri Jose Angel Sanchez'den doğrulama geldi.

Fransız Lequipe gazetesine konuşan Sanchez; Real Madrid gibi bir kulübün, yüksek seviyede iki 9 numaraya ihtiyacı var. Şu anda elimizde Benzema ve Higuain bulunuyor. Higuain sezon sonunda takımdan ayrılacak. Benzema'nın yanına 2 yeni forvet gelecek'' ifadelerini kullandı.

Bu sezon sık sık yedek kalmasına karşın 14 gol atan Higuain'in adı bir süredir Chelsea, Juventus ve Paris Saint Germain gibi kulüplerle anılıyor. Real Madrid'in ise golcü oyuncunun vatandaşı Kun Aguero'nun yanısıra, Manchester United'ın Meksika'lı forveti Javier Hernandez ile ilgilendiği söyleniyor.