Mourinho'dan Burak Yılmaz itirafı!

Galatasaray'ın, yarın karşılaşacağı Real Madrid'in dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Mourinho, ilk maç ile ilgili bir itirafta bulundu.

Mourinho'dan Burak Yılmaz itirafı!
Mourinho'dan Burak Yılmaz itirafı!
GİRİŞ 08.04.2013 17:25 GÜNCELLEME 08.04.2013 17:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Real Madrid'in teknik direktörü Jose Mourinho, Galatasaray maçı öncesi soruları yanıtladı. Portekizli teknik adam Galatasaray'ın kazanma duygusuna sahip bir takım olduğunu belirterek İspanya'da olduğu gibi İstanbul'da da maçı kazanmak için sahaya çıkacaklarını söyledi.

İşte Mourinho'nun açıklamaları:

"KAZANARAK BURADAN AYRILMAK İSTİYORUZ"

"Çeyrek finale gittiğinizde tüm takımlar iyidir. Tabi Barca- Real beklemiş olabilir. Biz çeyrek finalde olmayı hak eden başka bir takımla eşleştik. Sizin de bildiğiniz gibi bu konuda da son derece ciddiydim. Kayseri de maçı seyrettim. Galatasaray'a büyük saygı duyduk ve 3-0 kazandık. İyi başladık ve erken golü bulduk. Aynı şekilde bu maç için de büyük saygı duyuyoruz. Yarı finale gitmek istiyoruz ama bunu yaparken kazanmak da istiyoruz."

"TANIDIĞIM İSİMLER VARDI"

"G.Saraylı futbolcuları, yönetimi ve teknik heyeti Kayseri'de görmek güzeldi. Benim oyuncularım ve arkadaşlarımdı. Muslera ve Melo'yu Riera'yı Eboue'yi zaten tanıyordum. Fatih Terim'i yıllardan beri tanıyordum. Onları gördüğüm için mutluydum onların da beni gördükleri için mutlu olduklarını gördük."

"SNEIJDER'İN SÖZLERİ"

"Sneijder maç öncesi futbolda arkadaşlar yoktu diyordu. Bu zaten futbolun doğası maçtan sonra yeniden arkadaşız. Genelde bütün oyuncularımla ilişkimi devam ettirim."

"İLK MAÇIN HAKEMİ BENCE İYİYDİ AMA..."

"Bence hakem iyi bir performans gösterdi. Tabi hataları vardı. Penaltıydı Burak'ın pozisyonu. Ama genel olarak kötü değildi ama Fatih'i anlayabiliyorum. Mutlu olmaması çok normal ama futbol bu. Bunlar oluyor. Tüm maça baktığımda iyi olduğunu söyleyebilirim."

TERİM YORUMU

"Onunla karşılaştığımda bana çok iyi davranıyor. Tabi bu dostluk yıllar içerisinde gelişti. Onunla aramda bir bağ olduğunu düşünüyorum. Umarım her şey onun istediği gibi olur. Onu seviyorum, onun da beni sevdiğini biliyorum."

"PEPE OLMAZSA ALBIOL OLABİLİR"

"Son maçta Pepe'nin bir sakatlığı vardı. Bu şüphe halen devam ediyor. Onun yerine Albiol da oynayabilir. İkisi de yeterli o nedenle bir fark görmüyorum."

4 KALECİ GETİRMESİNİN NEDENİ?

"Bir tane kalecimizin tek başına kalmaması, antrenman yapması içindi. Biz diğer maçları da düşünüyoruz. Kalecilerin antrenman yapabilmesi için böyle bir uygulama yaptık."

YORUMLAR 1
  • Mustafa ÇAĞLAR 11 yıl önce Şikayet Et
    Boğalar Aslanı Yer mi Mou?. Mou;Cüneyt Çakır'ın aleyhinize verdiği kartta böyle konuşmamıştın.Hakemle kazandık demiştin.Ne değişti?Bunlar bizi çerez gibi görüyorlar haklı olarak.Bir takım hakeme rağmen maç kazanamıyorsa turlaması çok çok zordur.3 farklı yenilmememiz lazımdı.Fatih Terim defansif bir kadro çıkarmalıydı İspanya'da.Fatih Terim varsa her sürprize açığım fakat bugün Fatih Terim'in yapabileceği tek şey galip gelmek olabilir turdan ümitsizim.
    Cevapla