Ronaldo'ya Filistin soruşturması

UEFA'nın, İsrailli futbolcu ile forma değiştirmeyi reddeden ve daha sonra "katillerle forma değiştirmem" dediği ileri sürülen Cristiano Ronaldo hakkında soruşturma açtığı öğrenildi.

GİRİŞ 28.03.2013 18:49 GÜNCELLEME 29.03.2013 07:17
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz hafta 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Portekiz ile İsrail'in berabere kaldığı maçta Real Madrid'in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, formasını isteyen İsrailli futbolcuyu reddetmişti.

Ronaldo'nun daha sonra da "katillerle forma değiştirmem" dediği ileri sürülmüştü. Olay hakkında UEFA tarafından soruşturma açıldığı belirlendi.
Cristiano Ronaldo, 2011 yılında kazandığı altın ayakkabıyı açık arttırmayla satışa çıkarmış, elde edilen geliri Filistinli çocuklara bağışlamıştı.

 

YORUMLAR 20
  • murat okur 11 yıl önce Şikayet Et
    murat öztürk bey. peki sen arabistanda geçerli olan vahabiliği ingilizlerin oluşturduğunu biliyormusun bizler birbirimizle uğraşmaktan başkalarına teslim olmuş müslümanlarınız rabbim bizlere merhamet etsin inşaallah
    Cevapla
  • Akif 11 yıl önce Şikayet Et
    murat ÖZTÜRK arkadaşa.... tarih bilgisi olanlar iyi bilir diye başlayıp aslı astarı olmayan kulaktan dolma bilgilerinizi sıralamışsınız bravo... evet araplar osmanlıyla o bahsettiğiniz cephelerde savaştılar. ama osmanlıya karşı savaştıklarını bilerek mi savaştılar acaba, o engin tarih bilgilerinizde bununla ilgili bir şey bilmemeniz komik olmuş. ezan sesini duyarak savaşmayı bırakan arapları da mı duymadınız. eğer şu basit ve kulaktan dolma tarih bilginizle bir milleti yargılayabileceğinizi düşünüyorsanız orda kandırılarak savaşa götürülen arapların tırnağı olamazsınız. cevap vermeye bile değecek bir yorum değil sizinki, ama şimdi birileri okur ciddiye alır fln diye yazma gereği duydum. OKUYUN ondan sonra yorum yapın bir zahmet...
    Cevapla
  • sehzade metin 11 yıl önce Şikayet Et
    Ahhh o lobi var ya o lobi ( izrael ). ALLAH'ın laneti onların üstüne olsun. Her kim ki müslüman birine yardım etti mi. O insan hemen bitiyor. Bunun binlerce defa örneğini yaşadık gördük..Gönül ister ki müslüman olsun ronaldo ama o adama emin olun bi zarar getirirler..
    Cevapla
  • murat ÖZTÜRK 11 yıl önce Şikayet Et
    metin akdağ adlı yorumcu kardeşim.... dünyanın başka yörelerinde zulme uğrayan müslüman yok muydu daha ? yıllardır hristiyan zulmünün pençesinde yaşayan balkan Türkleri ya da çin işkencesinin son haddine geldiği Uygur Türkleri için neler yaptınız ?onlar müslüman değil miydi ? Uygur Türklerine yapılan zulmü bir araştırın kanınız donar kanınız. kaldı ki bugünkü israil topraklarını yadudilere ben satmadım. sizin sevicisi olduğunuz arap halkı sattı. satma işini en iyi bilen milletlerdendir araplar tarih bilgisi olanlar iyi bilir.hicaz,yemen,filistin ve ırak cephelerinde ingiliz kardeşleriyle el ele Osmanlıya karşı savaşanların torunları bunlar.milli görüşçüler ve bu günün dincileri filistin için harcadıkları eforu bizden bağları kopmuş Türkleri birleştirmek için harcasaydı şuan Türk birliğini kurmuş, Tanrı Dağlarında Turan türküleri söylüyor olurduk...!
    Cevapla
  • kenan bülbül 11 yıl önce Şikayet Et
    helal sana . bin defa selam sana ronoldo allah yolunu açık etsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle