Roman Abramovich tutuklandı mı?

Rus milyarder ve İngiliz futbol kulübü Chelsea'nin sahibi Roman Abramovich'in ABD'de FBI tarafından tutuklandığı iddiaları Moskova'daki yardımcısı tarafından yalanlandı.

Roman Abramovich tutuklandı mı?
Roman Abramovich tutuklandı mı?
GİRİŞ 25.03.2013 15:09 GÜNCELLEME 25.03.2013 17:44

Cumartesi akşam Londra yakınındaki evinin banyosunda ölü olarak bulunan milyarder Rus işadamı Boris Berezovsky'nin ölümünü araştıran İngiliz polisi herhangi bir delile rastlamadığını ancak kararaın otopsiye bağlı olarak açıklanacağını kaydetmişti. Putin muhalifi olan ve Rusya'nın kara listesinde yer alan Berezovsky, Abramovich aleyhinde milyar dolarlık dava açmış ancak kaybetmişti. Berezovsky, Rus petrol devi Sibneft'teki hissesinin Abramovich tarafından düşük fiyatla ve zorla elinden alındığını iddia etmişti.

Abramovich tutuklandı iddiası!

Chelsea kulübünün Rus sahibi Roman Abramovich'in bu sabah saatlerinde New York'ta polis tarafından gözaltına alındığı iddia edildi. Rus haber ajansı Russian Today'in servis ettiği flaş haber gündeme bomba gibi düştü.

Gelişme Abramovich'in avukatları tarafından doğrulanmazken Boris Berezovsky'in ölümü ile ilgili olarak bir gözaltı olduğu Rus basınında yer aldı. Abramovich'in basın sözcüsü John Mann da FBI tarafından bir tutuklanma olmadığını belirtti.

Geçtiğimiz gün evinde ölü bulunan dolar milyarderi Boris Berezovsky'in otopsi sonuçları ise Salı günü açıklanacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL