F.Bahçe'nin rakibi 10 kişiyle galip!

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Viktoria Plzen, Çek Ligi'nde Mlada Boleslav'ı deplasmanda 2-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

F.Bahçe'nin rakibi 10 kişiyle galip!
F.Bahçe'nin rakibi 10 kişiyle galip!
GİRİŞ 10.03.2013 18:42 GÜNCELLEME 10.03.2013 18:42

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Viktoria Plzen, Çek Cumhuriyeti Ligi 19. hafta mücadelesinde Mlada Boleslav ile karşı karşıya geldi.

Mestsky Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Viktoria Plzen 2-0 kazanarak liderliğini sürdürerek üç puana uzandı.

Karşılaşmada Viktoria Plzen'in gollerini 45. dakikada Kolar ve 83. dakikada Horvath penaltıdan kaydetti. As kadrosuyla maça çıkması dikkat çeken Plzen ekibinde ayrıca 66. dakikada Martin Fillo kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. Öte yandan Mlada Boleslav'dan ise 77. dakikada Magera kırmızı kart görerek karşılaşmayı tamamlayamayan bir başka isim oldu.

Çek Cumhuriyeti Ligi'nde liderliğini sürdüren Viktoria Plzen, bu galibiyetle 41 puana yükseldi ve en yakın rakibi Sparta Prag ile arasındaki puan farkını korumayı başardı. Mlada Boleslav ise 28 puanda kaldı.

UEFA Avrupa Ligi 3. Turu'nda Viktoria Plzen, temsilcimiz Fenerbahçe ile Perşambe günü Şükrü Saracoğlu'nda karşı karşıya gelecek. Çek Cumhuriyeti'nde oynanan ilk maçta Fenerbahçe, Viktoria Plzen'i 1-0 mağlup etmişti.