Liverpool'un yeni gözdesi La Liga'dan

İngiltere Premier League ekiplerinden Liverpool, şu an Valencia forması terletmekte olan Cezayirli oyuncu Sofiane Feghouli'yi yakından takip ediyor.

Liverpool'un yeni gözdesi La Liga'dan
Liverpool'un yeni gözdesi La Liga'dan
GİRİŞ 10.03.2013 16:00 GÜNCELLEME 10.03.2013 16:00

Premier Lig ekiplerinden Liverpool, yaz transfer sezonunda Valencia forması giyen kanat oyuncusu Sofiane Feghouli'yi renklerine katmayı planlıyor.

İngiliz ekibinin menajeri Brendan Rogder, ara transfer döneminde Daniel Sturridge ve Coutinho'u transfer ederek, ofans hattını daha güçlü ve alternatifli bir forma sokmuştu.

Sunday People'da yer alan habere göre, Liverpool bu transfer konusunda bir hayli ciddi ve istekli. Liverpool yönetimi her ne kadar 9 milyon sterlin civarında bir teklif vermeye hazırlanıyor olsa da, Valencia 13 milyon sterlinde ayak diretiyor.

23 yaşındaki futbolcunun kendisini 2016 yılına kadar Mestalla'ya bağlayan sözlemeşi olsa da, iyi bir teklif gelmesi durumunda Valencia'nın bu alışverişe yeşil ışık yakacağı konuşuluyor.

Cezayirli Feghouli, şu an oldukça formda bulunuyor. Bu sezon forma giydiği 18 maçta 3 gol 4 asistlik bir performans sergiledi.

(sporx)

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL