Mahkeme Oscar Pistorius kararını açıkladı!

Sevgilisini öldürmekle suçlanan ampute atlet Oscar Pistorius'un kefaletle serbest bırakılma talebi kabul edildi. Güney Afrikalı ampute atlet, tutuksuz yargılanacak.

Mahkeme Oscar Pistorius kararını açıkladı!
Mahkeme Oscar Pistorius kararını açıkladı!
GİRİŞ 22.02.2013 16:28 GÜNCELLEME 22.02.2013 17:32
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yaklaşık 1 haftadır savunma ve iddia makamlarını dinleyen hakim ''Desmond Nair'', ampute atletin kefaletle serbest bırakılıp; tutuksuz yargılanmasına karar verdi.

Dedektif Hilton Botha'nın, cinayet soruşturması sırasında önemli ihmalleri olduğunu ifade eden hakim, Pistorius'un ülkeden kaçma riski bulunmadığına karar verdi.

Ampute atletin, tanıkları tehdit etmeyeceğine ve başka birine zarar vermeyeceğine de ikna olduğunu söyleyen ''Desmond Nair'', bu nedenlerle, Pistorius'un kefaletle serbest bırakılma talebini kabul etti.

YORUMLAR 2
  • hampstead_north_london 11 yıl önce Şikayet Et
    kefaletle serbest kalmak beraat etmek degil.. yargilanmaya devam edecek ancak bu surecte tutuklu olmayacak. ulkeden cikisi yasak zaten. kacma gibi bir durum soz konusu degil. cezasi neyse ceker merak etmeyin. zamaninda chp' nin adamlariyla kadrolasmis adli makamlardaki sifatsizlarin rusvetle calistigi ulke degildir avustralya. her ne kadar pek begenmesem de ulke olarak, yine de adalet sisteminin iyi isledigini biliyorum.
    Cevapla
  • Mehmet Yenici 11 yıl önce Şikayet Et
    Ne alâ iş.... Parayı bastır, kefaletle serbest kal... Sonra ortadan kaybol, olsun bitsin... Parası olmayan da hapis yatsın, ceza çeksin... Bu mu adâletiniz?
    Cevapla