Aslı Çakır ve Gamze Bulut'a arsa hediyesi

Polatlı Belediyesi, Londra Olimpiyatları'nda altın madalya kazanan Aslı Çakır Alptekin ve gümüş madalya kazanan Gamze Bulut'a arsa hediye edecek.

Aslı Çakır ve Gamze Bulut'a arsa hediyesi
Aslı Çakır ve Gamze Bulut'a arsa hediyesi
GİRİŞ 12.09.2012 13:18 GÜNCELLEME 12.09.2012 13:21

Polatlı Belediye Meclisi'nin Eylül ayı oturumunda, Londra Olimpiyatları'nda kadınlar 1500 metre finalinde duble yaparak, Türkiye'ye altın ve gümüş madalya kazandıran Aslı Çakır Alptekin ve Gamze Bulut'a arsa hediye edilmesi kararlaştırıldı.

Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik, 13 Eylül Sakarya Zaferi Kutlamaları kapsamında yapılan 7. Sakarya Yol Koşusu'na misafir olarak katılacak milli atletler Aslı Çakır Alptekin ve Gamze Bulut'a, bağ evleri mevkisinden birer adet arsanın ödül olarak verilmesine oy birliğiyle karar verdiklerini açıkladı.

Çelik, tapuların, yarın gerçekleştirilecek atletizm yarışmasının ödül töreninde Alptekin ve Bulut'a takdim edileceğini bildirdi. 7. Sakarya Yol Koşusu'nun Duatepe ile şehir merkezi arasında gerçekleştirileceği bilgisini veren Çelik, yarışmada, birinci olanlara 3 bin, ikinci olanlara 2 bin ve üçüncü olanlara ise bin lira ödül verileceğini kaydetti.

AA