Gamze Bulut, Es-Es'li taraftarlarla buluştu

2012 Londra Olimpiyatları’nda Bayanlar 1500 m. Atletizim Finali'nde Türkiye’ye gümüş madalya kazandıran Gamze Bulut, memleketi Eskişehir’de Spor Toto Süper Lig’in ilk maçını izledi.

Gamze Bulut, Es-Es'li taraftarlarla buluştu
Gamze Bulut, Es-Es'li taraftarlarla buluştu
GİRİŞ 18.08.2012 01:44 GÜNCELLEME 18.08.2012 01:44

2012 Londra Olimpiyatları’nda Bayanlar 1500 m. Atletizim Finali'nde Türkiye’ye gümüş madalya kazandıran Gamze Bulut, memleketi Eskişehir’de Spor Toto Süper Lig’in ilk maçını izledi. Karşılaşmanın ilk yarısında taraftarı selamlayan Bulut, sırtındaki Türk bayrağı ile herkesten alkış aldı.

Londra Olimpiyatları'nda gösterdiği başarıyla Türkiye’nin gururu olan Gamze Bulut, memleketi Eskişehir’de hemşerileriyle buluştu. Spor Toto Süper Lig’in 2012 - 2013 sezonu açılış karşılaşması olan Eskişehirspor - Akhisar Belediyespor maçını izleyen Bulut, maçın ilk yarısının sona ermesiyle sahaya indi. Gamze Bulut’un stadyumda olduğunun anons edilmesi üzerine taraftarlar büyük bir coşku yaşandı.

Bulut daha sonra sırtındaki Türk Bayrağı ile stadyumu dolduran binlerce Eskişehirspor taraftarıyla buluştu. Tribünleri tek tek selamlayan Bulut, rakip Akhisar Belediyesporlu taraftarların hediye ettiği atkıyı da boynuna astı.

Eskişehir Valisi Dr. Kadir Koçdemir ve Eskişehirspor İdari Asbaşkanı Nihat Çuhadar tarafından çiçek takdim edilen Bulut, gelecek olimpiyatlarda altın madalya almak için taraftara söz verdi.