Milli atletten devlete ilginç bahane!

Spor Genel Müdürlüğü 2000 Cumhuriyet Altını karşılığı yaklaşık 2.5 milyon TL’lik ödülün iadesi için çalışmalara başladı.

Milli atletten devlete ilginç bahane!
Milli atletten devlete ilginç bahane!
GİRİŞ 02.01.2016 09:41 GÜNCELLEME 02.01.2016 11:00
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Atlet Aslı Çakır Alptekin dopingli çıktığı için devletten aldığı 2 bin altını geri vermiyor. Resmi makamlar tarafından kendisine yapılan çağrıya, "Hepsini harcadım, kalmadı" dediği iddia edilen sporcuya haciz kararı çıkartması bekleniyor.

NE OLMUŞTU?

2012 Londra Olimpiyat Oyunları’nda 1500 metrede birinci olarak altın madalya kazanan Alptekin daha sonraki süreçte biyolojik pasaportunda meydana gelen sapmalar nedeniyle Uluslararası Atletizm Federasyonu (IAAF) tarafından suçlanmış, uzun süren hukuki bir süreç yaşanmıştı. Sonuçta Uluslararası Tahkim Mahkemesi’ne (CAS) giden dava sporcunun 'suçu kabul etmesi' ile 8 yıllık cezayla sonuçlanmıştı.

KAYNAK: VATAN
YORUMLAR 12
  • Omer 8 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar spor yapma bahanesi ile devletten trilyonları görünüyorlar bunun gibi daha niceleri devleti dolandıran dolandırana koşmayla topla devleti refahınımı yükseltiyorlar yazïk devlete
    Cevapla
  • mec 8 yıl önce Şikayet Et
    hem haram yiyor hem sahtekarlık yapıyor hem devleti dolandırıp kandırıyor hemde pişkin pişkin kalmadı diyor gereği yapılır inş bu yüzsüz haramcıların
    Cevapla
  • wret 8 yıl önce Şikayet Et
    Yıllardır kosuyoruz devlet para vermiyor bize.
    Cevapla
  • ALİ 8 yıl önce Şikayet Et
    Adam haramla beslenmiştir.
    Cevapla
  • ibo 8 yıl önce Şikayet Et
    dolandırıcılık, paralar yok diyor, vay sahtekar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle