Usain Bolt futbolcu oluyor!

Diamond League yarışlarının İsveç ayağında 100 metrede yarışacak olan Usain Bolt, özel bir röportaj verdi ve ilginç açıklamalarda bulundu.

Usain Bolt futbolcu oluyor!
Usain Bolt futbolcu oluyor!
GİRİŞ 23.08.2014 15:12 GÜNCELLEME 23.08.2014 15:35

Atletizmi bıraktıktan sonra futbolcu olmayı kafasına koyduğunu kaydeden 28 yaşındaki sporcu, "Koşmayı bıraktıktan sonra sponsorum için çalışmaya devam edeceğim. Profesyonel futbol kariyerine başlamayı deneyeceğim. Bana bir şans verirler herhalde. Bu benim kesinlikle hedefim. Avrupa'da bir kulüp ile anlaşacağım. Üst düzey bir ligde olmasına gerek yok, ancak çok ciddiyim bu konuda. Sezon başında antrenman yaparsam ve maçlarda oynarsam iyi bir oyuncu olabilirim. Muhteşem bir oyuncu olurum demiyorum, ancak televizyon karşısında otururken bazen düşünüyorum, 'ne kadar zor olabilir ki?'. En azından denemek istiyorum." diye konuştu.

"GIGGS DE FUTBOLU BIRAKTIĞINDA 38 YAŞINDAYDI"

Koşmayı bıraktığında 31 yaşında olacağı hatırlatılan Bolt, "Evet, ancak iyi bir seviyede olacağım. Ryan Giggs de futbolu bıraktığında 38 yaşındaydı" derken, Ibrahimovic hayranlığından bahsetti ve "Zlatan'ı herkes iyi bilir. Onunla hiç buluşamadım ancak imzalı bir forması bende var" ifadelerini kullandı.

"İYİ SÜRÜCÜ DEĞİLİM, ÇOK KAZA YAPTIM"

Jamaika'da yaşamayı da düşündüğünü kaydeden ünlü atlet, "Spor hayatımın ardından Jamaika'ya gideceğim. Belki büyüdüğüm yere daha yakın bir yerden ev de alabilirim. Jamaika'dan ayrılmam için hiçbir neden yok" şeklinde yorum yaptı ve kazandığı parayı ne yapacağı sorusuna, "Her şey mümkün. Geçmişte çok araba alırdım, ancak artık durdum. İyi bir sürücü değilim. Ciddi kazalar da yaptım" diye konuşarak röportajı noktaladı.