Atletizmde Fatih Çintımar başkan seçildi

Atletizm Federasyonu başkanlığına Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintımar seçildi.

Atletizmde Fatih Çintımar başkan seçildi
Atletizmde Fatih Çintımar başkan seçildi
GİRİŞ 28.09.2013 14:36 GÜNCELLEME 28.09.2013 14:36

Crowne Plaza Otel'de yapılan ve 173 delegenin katıldığı seçimde, 145 oy alan Çintımar, federasyonun yeni başkanı oldu. 173 oydan 28'i geçersiz sayıldı.

Olağanüstü Genel Kurula, Spor Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kocatepe, federasyon başkanı Hüseyin Yıldırım, federasyon eski başkanı Mehmet Terzinin yanı sıra camianın önde gelen isimleri katıldı.

Başkanlığını Fazlı Bayram Hadi'nin yaptığı ve Dündar Ziya Gültekin, Coşkun Dere ile Faruk Çıgıroğlunun, divan kurulunu oluşturduğu seçimde, 145 oy alan Çintımar başkanlığa getiridi.

Çintımar, yaptığı konuşmada, Türk atletizmini bulunduğu noktadan öteye götürebilmek için çok çalışacaklarını söyledi.

Atletizm camiasına yakışır bir seçim olduğunu kaydeden Çintımar, büyük bir yükün altına girdiklerinin farkında olduklarını belirterek, şunları söyledi:

"Bizi, ileriye gitmeyi hedefleyen bir atletizm camiası bekliyor. Biz de bu camiayı ileriye taşıyabilmek için bütün gücümüz ve ekibimizle birlikte gece-gündüz çalışacağız. Atletizmi tüm illerde yapılır hale getirebilmek için buralardaki antrenör sayımızı ve kalitemizi, branş sayılarını da artırarak yükseltmeye gayret edeceğiz."

Var olan ve yeni çıkacak yetenekli çocukları, 2016 planları doğrultusunda yetiştirip, bunlara 2020 hedeflerini de ekleyeceklerini dile getiren Çintımar, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bugün itibarıyla topladığımız veriler ışığında, yaklaşık 20-25 gün sonra bir çalıştay düzenleyeceğiz. Bu toplantıya camiamızdan herkes davetlidir."

Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintımar'ın yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor:

Yönetim Kurulu: Selim Terzi, Atif Ala, İlhan Hatipoğlu, Ali Aksu, Celalettin Deniztoker, Sürüri Akgün, Adnan Şeker, Mehmet Kesen, Münir Yaraş, Muzaffer Karadeniz, Yasin Taş, İsmail Elgaz, Hasan Çavuşoğlu, İsmail Beyazıt

Disiplin Kurulu: Alparslan Şimşek, İrfan Atla, Fatoş Serin, Nihat Alp

Denetleme Kurulu Asil: Süleyman Sılacı, Fatih Tüzemen

AA