Bulut ve Bekmezci ödüllendirildi

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, milli atletler Gamze Bulut ve Süleyman Bekmezci'yi başarılarından dolayı altınla ödüllendirdi.

Bulut ve Bekmezci ödüllendirildi
Bulut ve Bekmezci ödüllendirildi
GİRİŞ 24.07.2013 16:38 GÜNCELLEME 24.07.2013 16:38

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, milli atletler Gamze Bulut ve Süleyman Bekmezci'yi başarılarından dolayı altınla ödüllendirdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Metin Özen, antrenör Süleyman Altınok ve sporcuları makamında kabul eden Vali Düzgün, Finlandiya'da düzenlenen 23 Yaş Altı Avrupa Atletizm Şampiyonasında 5 bin metrede altın madalya kazanan Bulut ve İtalya'da gerçekleştirilen 22. Gençler Avrupa Atletizm Şampiyonasında bin 500 metrede ikinci olan Süleyman Bekmezci'yi tebrik etti.
Düzgün, Bulut ve Bekmezci'nin Avrupa'da hem Kayseri'yi hem de Türkiye'yi temsil ederek başarılı sonuçlara imza attıklarını söyledi. Bulut ile Kayseri'de göreve başladığı ilk günlerde tanıştığını ve Finlandiya'da yapılacak yarışmalarda derece getirmesini dilediğini hatırlatan Düzgün, şunları söyledi:
"O, derecelerin en güzelini getirdi, 5 bin metrede Avrupa şampiyonu oldu. Kendisini tebrik ediyorum, bundan sonraki müsabakalarda da aynı başarılarının devamını diliyoruz. Gamze sadece birinci olmadı aynı zamanda şu ana kadarki kendi rekorunu da kırmış oldu. Bugüne kadar yapmış olduğu dereceler içerisinde en iyisini elde etti. Kendisi genç bir sporcu. Bu müsabakalar 23 yaş altı müsabakalardı. Bundan sonra katılacağı diğer yarışmalarda da güzel sonuçlar getirecektir. Süleyman Bekmezci de şampiyon olamadı ama Avrupa ikincisi oldu. İnşallah basamak basamak ilerleyecek. Bu yarışmada da birinciliği kıl payı kaybetti. Belli bir süre önde götürdüğü yarışmada son anda arkadan gelen bir yarışmacı ipi göğüsledi. O da Avrupa ikincisi olarak gümüş madalya getirdi. Her iki sporcumuzu da tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum."
Bulut ve Bekmezci'yi altınla ödüllendiren Düzgün, ödüllerin, sporcuları motive etmek adına temsili olduğunu ifade etti.

AA