Samuel Eto'o depremi! "Kendine kulüp bul"

Atiker Konyaspor teknik direktörü Rıza Çalımbay yeni sezon öncesi önemli açıklamalar yaptı. Takımın son durumu hakkında konuşan Çalımbay ayrıca Mehdi Bourabia transferi ve Samuel Eto'o'nun son durumu hakkında konuştu.

Samuel Eto'o depremi! "Kendine kulüp bul"
Samuel Eto'o depremi! "Kendine kulüp bul"
GİRİŞ 18.07.2018 11:45 GÜNCELLEME 18.07.2018 15:31
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, takımdan ayrılması gündemde olan yıldız isim Samuel Eto'o hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 

"Eto'o'nun alacağını karşılayamayız"

Kamerunlu futbolcunun maliyetinin çok yüksek olduğunu dile getiren Çalımbay, "Eto'o ile ilgili problem çok basit. Yönetimin şu an Eto'o'nun alacağını karşılayacak durumu yok. Eto'o da böyle bir transfer ve sözleşme yapmış tabii devam ettirmek istiyor. Yönetim ise bir indirim yap ya da kendine bir kulüp bul diyor" diye konuştu.

"Gitmek isteyen kimseyi tutmamak lazım"

Mehdi Bourabia'nın Sassuolo'ya transferini de anlatan Çalımbay, "Takımımızdan çok memnunuz. Her şey mükemmel geçti. Biz aslında Mehdi Bourabia'yı bırakmak istemiyorduk önüne çok büyük bir fırsat çıktı. Çok istedi transfer olabilmek için benimle konuştu. Gitmek isteyen kimseyi tutmamak lazım. İkinci yarı zaten istediği performansı göstermemiş. Aklı İtalya'dan gelen teklifte kalmış. Daha önce bir oyuncu düşünüyorduk şimdi Mehdi'nin gitmesi ile iki kişi almamız lazım. Çok oyuncu ile görüştük ama olmadı. Samuel Eto'o'nun da bir problemi var. Kampa transferleri yetiştirmemiz lazım." dedi.

YORUMLAR 11
  • Memoli 5 yıl önce Şikayet Et
    Alirken belli degilmiydi Konyanin gücü/durumu...Adama gel de sonra indirim Iste olmazsa kendine kulüp bul...hep laf...
    Cevapla
  • xyz 5 yıl önce Şikayet Et
    600 sel mercedes almışlar benzinine paraları yok)
    Cevapla
  • xyz 5 yıl önce Şikayet Et
    eto haklı sen eto gibi bir adamı transfer edeceksin show yapacaksın sonrada adamın parasını vermeyeceksin indirim isteyeceksin
    Cevapla
  • Vatan 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya hu bu tatilcilere verilen paralara yazik.. konyaspor sanki uefa kupasi alacak da bu kadar yabanciui besliyor. Artik bir seylerin farkina varip ayagimizi yorganimiza gore uzatma zamani gelmedi mi. Bu adamlara para vermek yerine gencleri yetistirip ulke ekonomisine katkida bulunsaniz nasil olur. Tum kulupler batirdi ulkeyi.
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    etoo dan bahsediyoruz adamim
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Etoo nun gitmesi mantıklı olur.Zaten bi anadolu klubü için 3 tane yabancı forvet lüks olur.Jahovic ve Yatabare yeterli yalnız Etoo nunda konyaspor un ligde kalmasında üstlendiği liderliği unutmamak lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle