Mehmet Özdilek'ten hakeme tepki!

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek 2-2 biten Trabzonspor maçının ardından hakem Mete Kalkavan'ı eleştirdi.

Mehmet Özdilek'ten hakeme tepki!
Mehmet Özdilek'ten hakeme tepki!
GİRİŞ 21.01.2018 16:52 GÜNCELLEME 21.01.2018 16:52
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

 Özdilek; ''Mete hocanın niyetinden şüphem yok. Genç bir hocamız. Ama Ali Turan'a verdiği kart biraz ağır gibi geldi" şeklinde konuştu.

Son dönemde Trabzonspor'la ikisi Türkiye Kupası maçı olmak üzere 3 maç oynadıklarını hatırlatan Mehmet Özdilek, "Saha dizilişimizde örnek bir takım olduk. Pozisyonlar yakaladık. Vedat ve Ömer Ali ile yakaladık. 1-0 öne geçtik. Sonra Trabzonspor penaltı kazandı. Penaltı doğru bir karardı ama Trabzonspor'un ikinci golü ofsayttı. Maç 2-1 bitseydi üzülecektik. Tekrar oyuna müdahale ettik ve 2-2, 10 kişiyle Trabzonspor gibi bir takımla berabere kalmak sevindirici" ifadelerini kullandı. 

Yatabare ile Orkan Çınar'ın transferine de değinen Özdilek, ara transfer döneminde transferlerin uzun sürdüğünü, santrfora bir oyuncu daha alacaklarını sözlerini ekledi.

YORUMLAR 8
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    bence kirmizi dogru.
    Cevapla
  • İsmail 6 yıl önce Şikayet Et
    Siz de adam oldunuz ya
    Cevapla
  • Anadolu 6 yıl önce Şikayet Et
    Mete Kalkavanin niyetinden şüphemiz yok... tetikçi provokatör onu çok iyi biliyoruz Konya düşmanı.. geçmişte ve bugün yaptıklarını unutmadık lanetlerimizi gönderdik en kisa
    Cevapla
  • Ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    2 metreden ofsaytla gol yiyen bir teknik direktör bu kadar efendi konuşabilir ancak
    Cevapla
  • Saart 6 yıl önce Şikayet Et
    Ya şifocum bu sene sen mi önce gideceksin yoksa biz mi önce anlamadım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle