'Eşcinsel' iddialarına çok sert açıklama

Bir dönem G.Saray forması da giyen, Atiker Konyaspor kaptanı Ali Turan, hakkında çıkan 'eşcinsel olduğu için eşinden boşandı' başlıklı haberi yalanladı.

'Eşcinsel' iddialarına çok sert açıklama
'Eşcinsel' iddialarına çok sert açıklama
GİRİŞ 01.11.2017 12:17 GÜNCELLEME 01.11.2017 14:02
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Kişisel hesabından bir açıklama yapan tecrübeli futbolcu, Takvim Gazetesi'nin ekinde yer alan 'Eşcinsel olduğu için eşinden ayrılmak istedi. Boşanma davasında kendisini erkek gibi hissetmiyorum, ayrılmak istiyorum' yönündeki haberlere büyük tepki gösterdi.

İşte Ali Turan'ın açıklaması:

Malumunuz üzere 2015 yılında sizlerin de huzurunda yapmış olduğum bir evlilik teklifi ile hayatımı Rana Altıntaş ile birleştirmiştim.

Her evlilikte olabileceği gibi bizim evliliğimizde de mahmekece şiddetli geçimsizlik olarak tanımlanan bir takım anlaşmazlıklar meydana geldi ve mahkemece gizlilik kararı verilen yargılama neticesinde boşandık.

Aile kurmu, kadın-erkek ilişkileri, doğup büyüdüğüm coğrafya gereği bağlı olduğumuz değerler silsilesi nedeni ile ne evliliğim hakkında ne ayrılığım hakkında en ufak bir beyanım olmadı.

Ancak bugün Takvimn gazetesinin bir eki olan Saklambaç'ta Doğan Savaş imzası ile yayınlanan alçak bir saldırının hedefi oldum. Bu saldırıda benim ağzımdan hiç kullanmadığım bir cümle kullanılmış gibi ifade edilmiş. Haber başlığından başlamak üzere tamamı yalan ve çarpıtmalarla dolu bir takım ifadeler kullanılmıştır. 

Bu suçu işleyen başta adı geçen muhabir olmak üzere tüm şüpheliler gerekli cezaya çarptırılacaktır. Buna ilişkin başvurularımız derhal bu sabah yapıldı.

Ayrıca ibreti alem olsun diye insanların izzeti nefsi ile oynanmasının bu kadar kolay olmadığını göstermek adına bu işin müessiplerine tazminat davası da açacağımı sizler aracılığı ile paylaşmak isterim.

Kendimi cinsel tercihimi anlatmaktan ar ederim. Ancak geçmiş yaşantım en büyük delilimdir.

YORUMLAR 6
  • Ayıp ya 6 yıl önce Şikayet Et
    İftira çok büyük günahlardan!!! Ayıp ya çok ayıp....
    Cevapla
  • Mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Arkadas adam Konyaspor da oynuyor Galatasaray in eski futbolcusu diyorsunuz. Adam futbolu biraksa doğru ama aktif Konyaspor futbolcusu. Yani Konyaspor'lu futbolcudan eşcinsel açıklaması diye haber yapmaniz lazim
    Cevapla
  • Mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Yasal ceza neyse en ağır biçimde verilmeli,verileceğindende hiç şüphemiz yok.Biz gazeteciyiz kaynağımızı belirtmek zorunda değiliz hikayesi çok yanlış.Gerekiyorsa mahkeme huzurunda ister paşalar gibi ister mike mike açıklatacaklar.En ağırıda tazminat davası olacak.İnsan onuru bu kadar ucuz olamaz.
    Cevapla
  • kadir 6 yıl önce Şikayet Et
    iftira atmak biraz zorlaştırılmalı o muhabirin herkesi kendi gibi görmeside normal
    Cevapla
  • Bülent 6 yıl önce Şikayet Et
    bumu yıldız idi, hiç gülesim yoktu, yıldız olmayan futbolcu bırakmadınız böyle haberlerle
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle