Taksici, yıldız futbolcuya palayla saldırdı

Konyaspor'un forvet oyuncusu Abdou Razack Traore, konakladığı otele gitmek için eşi ve arkadaşıyla bindiği taksi şoförünün palalı saldırısına uğradı.

Taksici, yıldız futbolcuya palayla saldırdı
Taksici, yıldız futbolcuya palayla saldırdı
GİRİŞ 21.10.2017 13:00 GÜNCELLEME 21.10.2017 14:14
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Olay, 25 Eylül günü yaşandı. Traore, eşi ve arkadaşıyla birlikte Şişli'deki özel bir hastanenin önünden taksiye bindi. Taksi şoförüne Levent'teki lüks bir otele gitmek istediğini belirten futbolcu, iddiaya göre taksi şoförünün güzergâhı değiştirerek, yolu uzattığını gördü. Bunun üzerine taksiciyi uyaran futbolcu, Piyalepaşa Bulvarı'na geldiğinde taksiden inmek istediğini söyledi.

Yine iddiaya göre taksici, Traore'dan taksimetrenin yazdığı miktarın çok üstünde bir para talep etti. Futbolcu taksimetrede yazan parayı vermek istediğindeyse tartışma yaşandı. Taksici eline aldığı palayla iddiaya göre futbolcunun eşini darp ederek parayı zorla aldı.

Traore, eşi ve arkadaşı, taksi şoföründen şikayetçi oldu. Şoför, futbolcunun kendisine hakaret ettiğini, taksiyi tekmelediğini idda etti. Adli kontrolle serbest bırakılan taksici hakkındaki soruşturma devam ediyor. (Sabah)

YORUMLAR 27
  • konya 6 yıl önce Şikayet Et
    yaziklar olsun konya dusmanlarina
    Cevapla
  • ilkay 6 yıl önce Şikayet Et
    Taksici esnafı diye diye tepemize çıktılar. 1 2 şirkete vermek lazım bu taksi işini
    Cevapla
  • sinan 6 yıl önce Şikayet Et
    bütün taksi şoförlerlerine bu olayı genellemeyelim duraksız araçlara binmeyin taksim şişli eminönü gibi yol kenarını mesken tutmuş taksilerle durak taksilerini aynı kefeye koymayalım.
    Cevapla
  • hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    gaspa adli kontrol ha. adamın illa ölmesi mi lazım tutuklama için
    Cevapla
  • atçeken 6 yıl önce Şikayet Et
    Normal durum ,bir iki ay oldu taksici kadını kaldırımda çiğnedi adam ayakta duramıyordu Ne aldıysa artık Adamlar bu şekilde çalışabiliyorsa bir zaafiyet var demek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle