Konyaspor evinde yıkıldı!

Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi'nde sahasında konuk ettiği Avusturya takımı Red Bull Salzburg'a 2-0 yenildi ve gruptan çıkma şansını zora soktu.

Konyaspor evinde yıkıldı!
Konyaspor evinde yıkıldı!
GİRİŞ 19.10.2017 21:55 GÜNCELLEME 19.10.2017 22:16
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nun 3. maçında Konyaspor, Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nda konuk ettiği Red Bull Salzburg'a 2-0 mağlup oldu.

Avusturya ekibine 3 puanı getiren goller 5. dakikada Gulbrandsen ve 80. dakikada Dabbur'dan geldi.

RÖVANŞ 2 KASIM'DA

Bu sonucun ardından Konyaspor, 3 puanda kaldı ve 3. sırada kaldı. Salzburg ise puanını 7'ye çıkarttı ve liderliğini korudu. İki takım, 2 Kasım tarihinde bu kez Avusturya'da karşılaşacak.

Grubun diğer maçında ise Marsilya, sahasında Guimares'i 2-1 mağlup etti.

Atiker Konyaspor: 0 - Salzburg: 2

Stat: Konya Büyükşehir Belediye

Hakemler: Craig Pawson, Lee Betts, Ian Hussin (İngiltere)

Atiker Konyaspor: Serkan Kırıntılı, Skubic, Ali Turan, Filipovic, Ferhat Öztorun, Mehdi Baurabia, Jonsson (Dk. 71 Ali Çamdalı), Ömer Ali Şahiner, Milosevic, Fofana (Dk. 76 Ezekiel), ​​Eze (Dk. 61 Musa Araz)

Salzburg: Walke, Lainer, Miranda, Caleta-Car, Ulmer, Haidara (Dk. 78 Minamino), Wolf (Dk. 71 Schlager), Samassekou, Berisha, Gulbrandsen (Dk. 86 Rzatkowski), Dabbur

Goller: Dk. 5 Gulbrandsen, Dk 80 Dabbur (Salzburg)

Sarı kartlar: Dk. 52 Jonsson (Atiker Konyaspor), Dk. 56 Lainer (Salzburg)

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR 34
  • E.A 6 yıl önce Şikayet Et
    Konya Spor tabi ki başarılı olamaz . Çünkü Konya Sporun Avrupa Kupalarında tecrübesi yok Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe neredeyse her sene bu tür organizasyonlara katılıyorlar. Tecrübe olunca da başarı kaçınılmaz. Birde korkularımız rakibimiz olan takımın adını duyunca tamam eyvah! bizim işimiz bitti diyoruz. Halbuki biraz dirensek belki de maçı alacağız. Konya Spor gibi takımlarımız böyle davranarak içerideki takımlara karşı şahin dışarıdaki takımlara karşı kuzu kesilmiş oluyorlar.
    Cevapla
  • Ersoy21 6 yıl önce Şikayet Et
    Her zaman iyi olan kazanır.Saygı duymak lazım.
    Cevapla
  • kobra 6 yıl önce Şikayet Et
    Konyaspor.,süper lig,arti,avrupa. ligi maçlarını kaybetmelerine. sporun yöneticileri istifa etsinler ve teknik direktorinin işine son verilsin bu durum gösteriyor süper,ligde düşer yöneticiler masada oturmasını biliyorlar spor u,unutular.boyle yönetim topluca istifa istifa defolsun,yonetim
    Cevapla
  • tachiwaza 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu sene Konya Spor kümeden düşer, söylemesi benden. 3.lig 1.grupda oynayan takım Yeni Altındağ Bld. Spor'a bile yenilir bu Konya Spor.
    Cevapla
  • sinan 6 yıl önce Şikayet Et
    rakip iyi mücadele verirken konyaspor iyi oynamayı bırak mücadele bile vermediler.taraftar oynayacak değil ya maçı bazı futbolcuların gitmesi gerek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle