Konyaspor doğruladı! Riad Bajic...

Atiker Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Riad Bajic'in Udinese'ye transferiyle ilgili görüşmeleri doğruladı.

Konyaspor doğruladı! Riad Bajic...
Konyaspor doğruladı! Riad Bajic...
GİRİŞ 30.07.2017 17:45 GÜNCELLEME 30.07.2017 17:49
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Atiker Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Udinese'nin Riad Bajic'e olan ilgisini doğruladı ve görüşmelerin devam ettiğini ifade etti.

Baydar ayrıca, "Futbolcumuz Riad Bajic'in transferiyle ilgili taleplerin olduğu doğrudur. Ancak satış listesine koyduğumuz ve Sayın Hocamızın "Bajic'i kadroda düşünmediği" şeklinde yapılan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Transferle ilgili değerlendirmeler yapılmaktadır ve Yönetim Kurulumuz Kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda en doğru kararı verecektir." dedi.
 
İnstagramdan takibe aldı

10 gün sonra Süper Kupa finalinde Beşiktaş ile karşılaşacak olan Konya'da yönetim forvetsiz kalma durumunda taraftardan tepki alma korkusu yaşarken instagramdan Udinese'yi takibe alan Bajic'in de yönetime mutlaka gitmek istediğini ifade ettiği belirtildi. İtalyanlar'ın son derece ısrarcı olduğu Bajic'in transferinin birkaç güne kadar netleşmesi bekleniyor. Gitmek istediği için mutsuz olduğu öğrenilen Bajic'in Konyaspor'la 3 yıllık sözleşmesi vardı. 

YORUMLAR 5
  • ERTUĞRUL 6 yıl önce Şikayet Et
    Aykut Kocaman' ın parlattığı futbolcular tek tek gidiyor bakalım. Çoğu vasat olmasına rağmen takım oyunu oynattığı için parladılar seneye bu takımdan bir halt olmaz Konyalı bakalım düşmeye oynayan takımın maçına gidecek mi asıl vefa odur.
    Cevapla
  • konyakonyasporludur 6 yıl önce Şikayet Et
    degerini bulanı satın. konyaspor paflada çıksa biz maça geliriz. potansiyelli gençleri getirin. 25 yaş üstü tranfer (nokta transfer hariç) istemiyoruz.
    Cevapla
  • konyalı 6 yıl önce Şikayet Et
    değerini bulan kim olursa olsun gönderin kardeşim..porto gibi yıldızı parlatıp parlatıp satmak lazım..yoksa ayakta duramazsınız..bajiç 500 bin avroya geldi 5.5 milyon avro 10 katı demek bir sonraki satıştan da %20 aldınmı süper satış olır...konyaspor daglıs vukoviç ve bajiçten toplam 10 milyon avro gelir elde etmiş olur...daha ne olsun..kombineler +yayın geliri+ uefa +reklam sponsor falan derken bayağı büyük bir bütçeye doğru gidiyoruz demektir...sıra borçsuz şampiyonluğa doğru gidiyor demektir...temeli iyi atarsak yıkılmayız ülkenin portosu olabiliriz..haydi konyammm yürü be kim tutar biziii
    Cevapla
  • Ziyaretçi 6 yıl önce Şikayet Et
    Satın satın bu sene 100-200 taraftarla oynarsınız artık
    Cevapla
  • adem 6 yıl önce Şikayet Et
    konyaspor 25. 000 kombine sattı
    Cevapla