Kocaman: Hakemlerin kişilikleri değişiyor

Türkiye Kupası'nda son 10 dakikada yedikleri gollerle Kasımpaşa'ya 3-2 mağlup olan Konyaspor'da Aykut Kocaman maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Kocaman: Hakemlerin kişilikleri değişiyor
Kocaman: Hakemlerin kişilikleri değişiyor
GİRİŞ 28.04.2017 00:21 GÜNCELLEME 28.04.2017 00:21
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kasımpaşa'ya 3-2 mağlup olan Atiker Konyaspor'da teknik direktör Aykut Kocaman, maça çok iyi bir başlangıç yaptıklarını ama yenildikleri için çok üzgün olduklarını ifade etti.

Karşılaşma öncesinde gollü beraberlik ya da tek farklı mağlubiyetin kendiler için turu Konya'ya taşıma açısından avantaj kabul edilebileceğini belirten Kocaman, "İki maçlı bir oyun, turu geçme ve finale çıkma mücadelesi. Çok mükemmel bir başlangıç yaptık ve öne geçtik. İlk golden sonra arka arkaya 85 ve 86. dakikalarda iki tane daha gol yedik. Böyle bir mağlubiyet olduğu için çok üzüntülüyüz. Kendi adımıza konuşmamız, düşünmemiz, tartışmamız gereken taraflar var. Son derece kontrollü, iyi bir şekilde götürüyorduk maçı." değerlendirmesinde bulundu.

"Hakemlerin kişilikleri değişiyor"

Aykut Kocaman, maçta kendilerinin kontrolü dışında gelişen taraflar olduğunu aktararak, "Hakemlerin kişilikleri değişiyor." dedi.

Hakemlerin, bir takım öne geçtikten sonra diğer takım lehine düdükler çaldıklarını vurgulayan Kocaman, "Bugünkü hakem içinde geçerli bu. Eğer bir takım öne geçtiyse ondan sonra bir anda öbür tarafa doğru bir şey oluyor. Hakemlerin kişilikleri değişiyor. Görmemezlikten gelmeye başlıyorlar. Dirsekleri, tekmeleri görmüyorlar. Ondan sonra maçın dengeleri değişmeye başlıyor. 5 tane faul işin rengini değiştiriyor. Kasımpaşa zaten iyi takım. İkinci maçı düşünmeye başlayacağız." diye görüş belirtti.

YORUMLAR 1
  • Amerigonyali 6 yıl önce Şikayet Et
    Aglama aykut aglama. ne zaman yenilsek hakemlere salliyorsun. Yeter artik
    Cevapla