Kocaman açıklaması! 'Aziz Yıldırım geldi ve...'

Konyaspor başkanı Ahmet Şan, 2. Futbol Zirvesi'nde Aziz Yıldırım'ın kendisine, 'Aykut Kocaman ile ilgili herhangi girişimde bulunmadık. Hiçbir görüşmem yok' dediğini söyledi.

GİRİŞ 28.03.2017 14:20 GÜNCELLEME 28.03.2017 16:34

Atiker Konyaspor'un yeni yönetim kurulunun, bir otelde basın mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıda konuşan Şan, Aykut Kocaman ile her gün konuştuklarını ve yeni bir gelişmenin olmadığını belirtti.

Şan, Kocaman'ın 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunduğunun altını çizerek, "İstanbul'da düzenlenen 2. Futbol Zirvesi'nde Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım bana doğru gelerek, 'Aykut Kocaman ile ilgili herhangi girişimde bulunmadık. Kocaman ile görüşmem yok." dedi. Takımımız teknik heyetimiz, ligin altıncılığı ve kupa finali için odaklandık. Başka bir gündemimiz yok." diye konuştu.

"O fotoğrafçının bir başarısı bence"

Bir basın mensubunun, Aykut Kocaman, Aziz Yıldırım, Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu'nun aynı fotoğraf karesinde yer aldığını hatırlatması üzerine Şan, "Ben de yakındaydım. Beni kadraja alamamışlar. O kareye giremediğim için üzüldüm. Ben de girmek isterdim. O fotoğrafçının bir başarısı bence. Çünkü herkes yan yanaydı. Cumhurbaşkanımızı karşılarken herkes iç içeydi. O karede hepimiz vardık aslında." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA