Skandal karar! Kimse ne olduğunu anlamadı

Alanyaspor - Konyaspor mücadelesinde oldukça ilginç bir pozisyon yaşandı ve tartışmalara neden oldu.

Skandal karar! Kimse ne olduğunu anlamadı
Skandal karar! Kimse ne olduğunu anlamadı
GİRİŞ 04.12.2016 16:18 GÜNCELLEME 04.12.2016 16:22
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Mücadelenin ilk yarısında takımının 2. golünü atan Rijad Bajic, golün hemen ardından ikinci sarı kartını görerek kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Maçın hakemi Ali Palabıyık, rakip tribünün ön tarafında gol sevincini yaşayan ve armayı öpen Bajic'e kartını gösterdi.



Aykut Kocaman, kırmızı kart kararının ardından ciddi itirazlarda bulunurken, Konyaspor taraftarları da, sosyal medyada tepkilerini gösterdi.


Yabancı maddelere tepki gösterdi

1-0 Konyaspor'un üstünlüğüyle devam eden mücadelenin 38. dakikasında Riad Bajic farkı ikiye çıkaran golü kaydetti. 30. dakikada sarı kart gören Boşnak forvet bu golün sevincinde yabancı maddeler atılan tribünlere ellerini açarak tepki gösterince maçın hakemi Ali Palabıyık'tan ikinci sarıyı gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

Attığı golle Süper Süper Lig'de gol krallığına yükselen 22 yaşındaki Bajic, kariyerinin ilk kırmızı kartını bu şekilde görmüş oldu.



Deniz Çoban: Skandal

Eski hakem Deniz Çoban hakem Ali Palabıyık'ın Bajic'e gösterdiği kırmızı kartı sosyal medya hesabından skandal olarak yorumladı.

Başkan Ahmet Şan: PFDK'ya başvuracağız

Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, maç oynandığı sırada Konyaspor'un Twitter hesabından kısa bir açıklama ile, "Kırmızı kartın iptali için ivedi olarak PFDK'ya başvuracağız..." ifadelerini kullandı ve karta itiraz edeceklerini söyledi.

YORUMLAR 26
  • konyalı 7 yıl önce Şikayet Et
    bu hareketi van persi yapsaydı aynı hakem onu da atarmıydı diye anket yapsalar % 100 hayır cevabı çıkardı. mhk nın en cesur hakemidir bu hakem tabi zayıf takımlara karşı
    Cevapla
  • tarafsız 7 yıl önce Şikayet Et
    Futboldan anlamaya acizler yorum yapmayın bari susunda adam sansınlar.Adam gayet temiz bi şekilde gol sevıncı yaşıyor tahrik yok bişey yok.Sahanın diğer tarafınamı depar atsın bi gol sevinci yaşıyacam dıye
    Cevapla
  • fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    çoğu arkadaşımız hissii düşünüp yorm yapıyor. futbolcunun tribünlere karşı herhangibir tahriki yok. tertemiz gol sevinci.
    Cevapla
  • murat 7 yıl önce Şikayet Et
    futbolcular tribünleri tahrik etsin, olay çıkınca da suçlu sadece taraftar olsun. hakem doğru olanı yapmış, gereken budur. taraftarı tahrik etmeyeceksin, zaten takımı yenik, bir de üstüne sen bu tür hareketler yaparsan olay çıkar, sonra niye çıktı diye düşünür durur birileri.
    Cevapla
  • Silencio 7 yıl önce Şikayet Et
    Kırmızı kart doğru karar. Kendi taraftarlarına git sevinç gösterisinde bulun. Ne diye rakip takımın taraftarlarını tahrik ediyorsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle