Aykut Kocaman’dan hakeme tepki

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Trabzonspor maçında verilmeyen faullere tepki gösterdi.

Aykut Kocaman’dan hakeme tepki
Aykut Kocaman’dan hakeme tepki
GİRİŞ 25.09.2016 00:56 GÜNCELLEME 25.09.2016 00:56
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Trabzonspor’un Atiker Konyaspor’u 1-0 yendiği maçın ardından yeşil-beyazlı takımın Teknik Direktörü mücadeleyi değerlendirdi. Kocaman, karşılaşmanın ilk yarısında son derece doğru, iyi işler yaptıklarını belirterek, “Oyun daha çok Trabzonspor’un ihtiyaç duyduğu alana doğru kaydı. İlk yarıda son derece doğru işler yaptık. Öne geçme fırsatlarını yakaladık ama değerlendiremedik. Gol bulabilseydik maçın seyrini mutlaka değiştirebilirdik" dedi.

İkinci yarı oyunun daha çok Trabzonspor’un istediği alanda oynandığını ifade eden Kocaman, "Uzun toplar, ikinci toplar, özellikle sert faullerle beraber, oyun daha fazla bizim sahamıza yıkıldı. Çok net pozisyonlar vermemekle beraber, daha bağlantılı paslarla çıkabilirdik. Bu maç trafiğinde, buradan beraberlikle ayrılmak ilerleyen günlerde takıma katkı sağlaması adına önemliydi. Bunun için özellikle bir ayağımız geride oynadık. Bu bizim kendi adımıza düzeltmemiz gereken işlerden bir tanesi" diye konuştu.

Trabzonspor’un faul üzerine bir oyun kurulduğunu belirten Kocaman, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ne Trabzonspor’un ne futbolcuların emeğine bir saygısızlık değil. Onlar görevini doğru şekilde yapmaya çalıştılar. Onları tebrik ediyorum. Hakemin iyi niyetinden kuşkum yok. Tertemiz düzgün bir oyun oynatmaya çalışan bir hakem. Türkiye’de öyle bir ortam oluşturuluyor ki, kendi takım arkadaşından top taca çıktığında bile itiraz ediliyor. İnanılmaz bir kültür. Trabzonspor’un cüretkar bir oyunu vardı. 7-8 oyuncu ileri çıktı, rakibin dönüşleri olmaması için fauller yaptılar. Verilmeyen 10’a yakın faul var. Hakemlerin bu konuda daha dikkatli olmaları, bunu süzmeleri gerekiyor. "

Avrupa kupalarında oynamanın fiziksel değil, zihinsel bir yorgunluğa neden olduğunu ifade eden Kocaman, saha zeminin de kötü olduğunu, iyi futbolun iyi sahada oynandığına dikkati çekti.

YORUMLAR 4
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    aykut aslında dürüst bur adam ama bu konusması olmadı
    Cevapla
  • mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    dün hakem resmen konyaya çalıştı..utanmadan kalkmış birde konuşuyor..Aykut bu..karaktersiz..
    Cevapla
  • musti 7 yıl önce Şikayet Et
    gecen sene verilen haksiz penaltiyi ve bize verilmeyenleri niye konusmuyorsun
    Cevapla
  • trabzonlu 7 yıl önce Şikayet Et
    yalandan yere lehinize verilenlere de degin...
    Cevapla