Antalyaspor'da görev dağılımı yapıldı

Medical Park Antalyaspor'da yönetim kurulunda görev dağılımı yapıldı.

Antalyaspor'da görev dağılımı yapıldı
Antalyaspor'da görev dağılımı yapıldı
GİRİŞ 01.11.2012 17:37 GÜNCELLEME 01.11.2012 17:37

Medikal Park Antalyaspor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, yönetim kurulu Hasan Akıncıoğlu başkanlığında toplandı. Yapılan toplantıda ikinci başkanlığa Ali Yılmaz, idari asbaşkanlığa Hüseyin Acarlıoğlu, iş geliştirme asbaşkanlığına Ahmet Bektaş, ticaret pazarlama asbaşkanlığına Gazanfer Gencer getirildi.

Fettah Tamince, Erkan Yağcı, Hakan Külahçı, Erdal Tontu, Hasan Ali Ceylan, Yıldırım Çömertoğlu, Erol Taşkoparan, Nurettin Ünal, Mehmet Akıncıoğlu, Osman Bülent Yıldırım, Salih Peker, Bora Terzioğlu, Osman Gülmez ve Emin Altıner ise yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacak.

Mali işler ve finansman komisyonu'nda Erol Taşkoparan ve Osman Bülent Yıldırım, tesis ve altyapı inşaat, store faaliyetleri ve güvenlik hizmetleri komisyonuna Emin Altıner, Hakan Külahçı, Salih Peker ve Osman Gülmez getirildi.

Konaklama ve Sosyal Faaliyetler komisyonunda da Yıldırım Cömertoğlu, Hasan Ali Ceylan, Erkan Yağcı, Salih Peker ve Erdal Tontu görev yapacak.

Taraftardan sorumlu yönetim kurulu üyeliğine Yıldırım Çömertoğlu'nun getirildiği kırmızı-beyazlılarda, Türkiye Futbol Federasyonu, dış ilişkiler, turnuva organizasyon ve kurumsal iletişim komisyonu görevlerini de Ahmet Bektaş, Mehmet Akıncıoğlu ve Fettah Tamince yürütecek.

Sözleşmeler ve hukuki konular alanında Bora Terzioğlu görev yapacak.

KAYNAK: AA