Deniz Barış attığı gole neden sevinmedi?

Medical Park Antalyaspor'un savunma oyuncusu Deniz Barış, Fenerbahçe karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 30.10.2012 08:32 GÜNCELLEME 30.10.2012 08:58

Medical Park Antalyaspor'un kaptanı Deniz Barış, Fenerbahçe galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Deniz Barış karşılaşmada baştan sona iyi olan taraf olduklarını söylerken, "Maçla ilgili söylenecek fazla şey yok. İyi giden bir maçta 2-0 öne geçtik. Son paslarda biraz daha etkili olsak üçüncüyü de erken bulabilirdik." ifadelerini kullandı.

Yıllarca top koşturduğu eski takımı Fenerbahçe'ye gol atmasını ve sevinmemesini de değerlendiren deneyimli isim, "60-70 metrelik bir depar attım gol için. Koşarken ayağıma kramp girdiğini hissetmiştim zaten. Gol olduktan sonra da kendimi yere bıraktım. Burada arkadaşlarıma karşı oynuyorum. Sahada gol sevincini doyasıya yaşayamadım diyebilirim. Çok kaliteli oyunculardan kurulu bir ekibiz. Önümüzde zor bir periyot var artık. Hedeflerimizi gerçekleştirmeye çalışacağız." dedi.

Tecrübeli oyuncu, "Bizim için önemli olan bu maçta defansif anlamda iyi durmak ve iyi atak yapmaktı. Bunun da Diarra'nın ataklarıyla gerçekleştirdik. golü erken yemeseydik daha farklı olabilirdi. 85'te attığımız golle kazanacağımız belli oldu.

Aissati çok kaliteli bir oyuncu. Üst düzey takımlarda oynadı. Hem pozisyonlara giriyor hem asist yapıyor. Gerçek bir on numara. Depardan sonra 2 ayağıma kramp girdi çıkmam gerekiyordu.

Antalya geçen sene sıkıntılar yaşadıç Ama kötü oynadığı için değil. Son 9 hafta kötü oynadığımız için, oyunumuzu yansıtamadığımız için mağlup olduk. Tita, Diarra Isaac Uğur İnceman gibi oyuncular çok kaliteli. Onun için başarı hem kaliteyle ve aynı zamanda takım ruhuyla geliyor. Bizim takımda da bu olduğu için başarılı şekilde yürüyoruz." diyerek sözlerini noktaladı.