Hamzaoğlu'dan Karabük yorumu! 'İyi direniyorlar'

Antalyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Karabükspor deplasmanında aldıkları 2-1'lik galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

Hamzaoğlu'dan Karabük yorumu! 'İyi direniyorlar'
Hamzaoğlu'dan Karabük yorumu! 'İyi direniyorlar'
GİRİŞ 07.04.2018 18:40 GÜNCELLEME 07.04.2018 18:42
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Antalyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Belki kağıt üzerinde kolay gibi görünen ama sahada uygulamayı yaparken zor olacağını düşündüğümüz bir maç oynadık. Karabükspor'u tebrik ediyorum. Şartlar ne olursa olsun mücadeleye devam ediyorlar, iyi oynuyorlar, iyi direniyorlar. Saygıyı hak eden bir oyun ortaya koyuyorlar" dedi.

Maçı değerlendiren Hamzaoğlu şunları söyledi:

 

 

"Maçın başında pasla beraber oyunu açmakta zorlanacağımızı düşündük. Kenarları kullanarak, hızlı hücumlarla ve uzun toplarla rakibimizin dengesini bozmaya çalıştık. Umduğumuz gibi de gitti. Frikikten golü de bulduk. Birkaç pozisyonumuzu değerlendiremedik. Bu maçlar her zaman zordur. Bu sıcak havada 2 takımın oyuncuları oldukça yoruldu. 1-1 olmasına rağmen sonradan giren oyuncularımın da katkılarıyla maçı çevirmesini bildik. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Ligin son haftasına kadar aynı ciddiyetle ve kararlılıkla yolumuzda yürümeye çalışacağız."

YORUMLAR 1
  • al bayrak 5 yıl önce Şikayet Et
    Karabüksporu yediler, bitirdiler, yazık oldu bu takıma, yazık oldu bu güzelim şehire,
    Cevapla