Menez, Antalyaspor'dan ayrılmak istiyor

Antalyaspor'un sezon başında transfer ettiği ancak sakatlığı nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kalan Jeremy Menez, kırmızı beyazlı kulüpten ayrılmak istediğini belirtti.

Menez, Antalyaspor'dan ayrılmak istiyor
Menez, Antalyaspor'dan ayrılmak istiyor
GİRİŞ 28.12.2017 11:27 GÜNCELLEME 28.12.2017 11:27
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de sezonun ilk devresi teknik direktör değişikliği, sakat futbolcuların fazlalığı, başkanın görevi bırakması gibi nedenlerden taraftarın beklediği başarıyı elde edemeyen Antalyaspor, 10 Ocak'ta yapılacak genel kurula odaklandı. Başkan ve teknik direktörü görevde olmayan kırmızı beyazlı kulüpte, transfer çalışmaları yeni başkan seçilene kadar askıya alındı. Antalyaspor'da Nasri'nin takımdan ayrılma isteğini belirtmesinin ardından diğer Fransız futbolcu Jeremy Menez de başka takımda forma giymek isteğini menajeri aracılığıyla yönetime bildirdi. Antalyaspor yöneticilerinin de kulübün menfaatleri doğrultusunda Fransız futbolcunun başka takıma satılmasına sıcak baktığı öğrenildi.

Fransız futbolcular Menez ile Nasri'nin yanı sıra, maçlardaki performansı ve gördüğü kırmızı kartların çokluğu nedeniyle taraftarın eleştirdiği Sandro ise İtalyan Benevento kulübüyle prensipte anlaştı. Brezilyalı oyuncunun menajerlerinin Antalyaspor yönetimiyle bir araya gelip, transfer hakkında görüşeceği öğrenildi. Kırmızı beyazlı kulüp, Antalyaspor'a ekonomik kazanç sağlaması halinde Sadro'nun transferine onay verecek.

Son haftalarda adı Trabzonspor ile anılan Sakıb Aytaç hakkında ise transfer teklifi gelmedi.

YORUMLAR 2
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Ergen bir şovmeni başkan yaparsa Antalya olacağı buydu , bu daha iyi günleriniz Rıza hocayı kovdunuz çöküşünüz başladı size acınmaz!
    Cevapla
  • bjk25 6 yıl önce Şikayet Et
    kaçan başkanınıza söyleyin fener gelsin kurtarsın sizi etoo işini unutmadık
    Cevapla