Eto'o krizinin nedeni belli oldu!

Samuel Eto'o, Kırmızı-Beyazlılar'ın yüksek bir bedelle Samir Nasri'yi transfer etmesi sonrasında adeta gemileri yaktı.

Eto'o krizinin nedeni belli oldu!
Eto'o krizinin nedeni belli oldu!
GİRİŞ 06.09.2017 12:16 GÜNCELLEME 06.09.2017 12:16
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Yıllık 4 milyon euro kazanan Samuel Eto'o, Kırmızı-Beyazlılar'ın Nasri'ye, başarı bonuslarıyla birlikte 6+2 milyon euro ödeyecek olması üzerine isyan etti. Eto'o'nun sözleşmesi bu sezon sonunda bitiyor

Habertürk Spor'dan Meriç Müldür'ün özel haberine göre; Süper Lig ekiplerinden Antalya ile 3. sezonunu geçiren Samuel Eto'o, Kırmızı-Beyazlılar'ın yüksek bir bedelle Samir Nasri'yi transfer etmesi sonrasında adeta gemileri yaktı.

Antalya'dan yıllık 4 milyon Euro kazanan Kamerunlu golcünün, olası başarıların ardından Nasri'ye bonuslarla birlikte yıllık toplam 6+2 milyon Euro ödeneceğini öğrenmesinden sonra bu duruma isyan ettiği ifade edildi. 

Bununla birlikte yönetimin tavırlarından şikayetçi olduğu belirtilen 36 yaşındaki golcü futbolcunun, sezon başında Çin Ligi'ne gitmek istediği ancak yönetimin ilk etapta izin vermeyip ardından transferin son gününde takımdan ayrılması için para teklif ettiği dile getirildi.

Öte yandan Eto'o'nun Fenerbahçe'ye transfer olmak istediği ancak Sarı-Lavivertliler'in yıldız futbolcu için herhangi bir girişimde bulunmadığı bildirildi. 

Kırmızı-Beyazlılar ile şu ana kadar 65 maça çıkan Samuel Eto'o, 38 gole imza atarken, 14 asist yapıp 52 gole direkt katkıda bulundu. Dünyaca ünlü golcü Eto'o'nun Antalya ile olan sözleşmesi bu sezon sona eriyor.

YORUMLAR 6
  • Yasin 6 yıl önce Şikayet Et
    Saygı falan bahane, mesele Fenerbahçe ye transferinin önü açılıyor.
    Cevapla
  • alanya 6 yıl önce Şikayet Et
    saygı görmemişmiş. muz atanlar daha mı saygılıydı
    Cevapla
  • Reiss 6 yıl önce Şikayet Et
    Etoo yanlış yapıyor. kim ne kadara anlaşırsa o kadara imza atılır. sen de 6 isteseydin madem
    Cevapla
  • bordo mavi 6 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten bu rakamlar akıl alır gibi değil...250 bin euro için icralık olan takımlarımız ki buna bizim kulüp de dahil nasıl bu paraların altına imza atıyorlar...hakikaten şaşırtıcı
    Cevapla
  • Efedayı 6 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe'de kafa çalışsa krizi fırsata çevirir ama o kafa nerdeee...
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    aziz yıldırımda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle