Antalya Stadı yeni ismi belli oldu!

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, Antalya Stadyumu'nun isim sponsorunu açıkladı.

Antalya Stadı yeni ismi belli oldu!
Antalya Stadı yeni ismi belli oldu!
GİRİŞ 13.08.2017 12:48 GÜNCELLEME 13.08.2017 12:50
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, yeni sezonda Antalya Stadyumu’nun isim sponsorunun ‘OPET Petrolcülük A.Ş’ olacağını söyledi.

Öztürk, "Stadın isim sponsoru ‘OPET Petrolcülük A.Ş’ olacak. 2 yıllık bir sözleşme imzalayacağız. Yapacağımız törende bunu aktaracağız” dedi.

"Kombinede 20 bin üstünü hedefliyoruz"

Öte yandan yeni sezon kombinelerinde 16 binlere yaklaştıklarını belirten Öztürk, 20 binin üstüne çıkacaklarını söyleyerek, “Bundan sonraki süreçte benim düşüncem inşallah 20 bini bulacağız. Maç ortalaması olarak 24-25 bin seyirciyi bulabilirsek çok büyük bir iş olmuş olur. Antalyaspor adına biz de gurur duyarız. Taraftarımız ilgi gösteriyor. İnanıyorlar demek ki koyduğumuz hedeflere ve takımın kalitesine. Kombineleri alıyorlar ve kulüplerine destek vermeye geliyorlar” diye konuştu.

YORUMLAR 2
  • murti 6 yıl önce Şikayet Et
    parayı mersin sayesinde kazan ama git antalya'ya akıt. mersin idmanyurdu ise amatöre doğru yol alıyor. ali şafak öztürk sen kendine yakışanı yapıyorsun, mersinliler olarak ise bizler kendimize yakışanı yapıyoruz. amatöre de düşse, mahalle arasında da oynasa idmanyurdu'dan gerisi yalan.
    Cevapla
  • LevRok 6 yıl önce Şikayet Et
    Süper Lig de gördük , bos stad oynuyordunuz.
    Cevapla