Antalyaspor iki transfer daha yapacak

Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk, iki transfer daha yapmayı düşündüklerini bildirdi.

Antalyaspor iki transfer daha yapacak
Antalyaspor iki transfer daha yapacak
GİRİŞ 08.07.2017 14:43 GÜNCELLEME 08.07.2017 19:58

Öztürk, kulübün Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, 2017-2018 sezonu hazırlıklarını Bolu kampında sürdüklerini belirtti. Kampın verimli geçtiğini ifade eden Öztürk, yeni oyuncuların kulübe alışmaya başladığını kaydetti.

Bu yıl transferleri erken yaptıklarını dile getiren Öztürk, "İki transfer daha düşünüyoruz. Beklentimiz bu iki transferi kamp bitmeden yetiştirmek. Süremiz uzun, sakin kalıp doğru seçimi yapmak istiyoruz. Defans ve 10 numara pozisyonu için transferler yapacağız." dedi.

Her iki bölge için de görüşme halinde oldukları oyuncuların bulunduğuna dikkati çeken Öztürk, bu oyuncular arasında Galatasaraylı Hakan Balta'nın bulunmadığını vurguladı.

Milan'da forma giyen Sosa'nın transferiyle ilgili haberler çıktığını anımsatan Öztürk, "Sosa ile ilgimiz vardı ama bu ilgiyi kestik. Oyuncunun kulübüyle anlaşmıştık. Oyuncudan, menajerlerinden 5 milyon avro gibi yüksek bir rakam geldi. Biz de bunun üzerine teşekkür ettik ve ilgilenmeyi bıraktık." diye konuştu.

Basında çıkan, "Kadroyu başkan yapıyor, Rıza hocaya bırakmıyor." şeklinde haberlerin hatırlatılması üzerine Öztürk, şunları kaydetti:

"Burada önemli olan beraber çalışmaktır. Biz hocamızla iletişim halindeyiz. Hocamızın bilmediği ya da kadroda düşünmediği bir isimle anlaşma yapmadık. Yönetimin öncelikli karar alır tabii ki ama bunu da hocaya danışarak sağlıklı şekilde olur. Bütün transferlerimiz hocanın isteğiyle olmuş transferlerdir."

Öztürk, yeni transferlerden Menez'e 3 milyon avro bonservis verildiğine ilişkin iddialara ise "Yaklaşık bu rakamın yarısı verildi. Abartılıyor." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA