Çalımbay: Biz yırtınalım, hakemler hep haklı

Antalyaspor-Başakşehir maçının ardından 1-0 mağlup olan ev sahibi ekibin hocası Rıza Çalımbay, hakemlere imalı bir şekilde yüklendi.

Çalımbay: Biz yırtınalım, hakemler hep haklı
Çalımbay: Biz yırtınalım, hakemler hep haklı
GİRİŞ 05.05.2017 23:11 GÜNCELLEME 05.05.2017 23:11
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İşte Rıza Çalımbay'ın sözleri:

"Mbilla sarı kartı vardı, o varken pas yapamıyorduk. Pas yapacak bir arkadaş oyuna sokarak oyunu kendimize çevirmeye çalıştık. Takımım maçın başından sonuna kadar iyi mücadele etti. Berabere bitse üzüleceğimiz bir maçtı. Hiç beklemediğimiz bir gol yedik.

"BİZ YIRTINALIM, HAKEMLER HEP HAKLI"

"Hakem arkadaşla da sorunlar yaşadık. Hakemler haklı, hep onlar haklı. Biz hep yanlış görüyoruz, hakemler haklıdır. Biz istediğimiz kadar kendimizi yırtınalım. Biz haksızız, hakemler hep haklıdır. Onlar risk almaz. Benim maçımda hakem, hakemliği bıraktı. Bir şey diyemiyorum artık.

Bu takım çok zorluklar yaşayarak buralara geldi. Baktığımız zaman hemen hemen aynı futbolcular yer alıyor. Kimse Başakşehir, Antalyaspor'u ezdi diyemez. Hiçbir takım da bizi ezemez. Hakem demiyorum zaten. Hakemler bize hiç hata yapmadı. Hiç ama."

"ANADOLU'YA YAPILANLAR UNUTULUR"

"Bu sene sadece ilk 10'un içinde olmak istiyordum. Neresinde oluruz bilmiyorum. Benim en çok üzüldüğüm şey Trabzonspor ve Başakşehir maçında hakemlerin ön plana çıkması oldu. Ama bu da bir gerçek. Anadolu takımlarına yapılanlar unutulur ama İstanbul takımlarına yapınca kariyerleri bitebilir. Kalan maçlarımızı en iyi şekilde bitirmeye çalışacağız artık.

Bu takımı ben kurmadım. Geldiğimde böyle oluşmuş bir takımdı. Artık sorumluluğu ben alıyorum. Daha da çok bu takıma sahip çıkmak gerekiyor."

YORUMLAR 3
  • Sergen 6 yıl önce Şikayet Et
    Hakem Antalya hüçümlarını kesmekten başka birşey yapmadı.
    Cevapla
  • dogu khan 6 yıl önce Şikayet Et
    nedense her yenildiginde mizmizlaniyor hakem oyle boyle soyle.... takimina oynattigin futbola bak once kazanmiyalim berabere oynayalim 1 puan kapalim hesabi yaparken 88ci dakkada golu oyle yersin
    Cevapla
  • Türkiyem 6 yıl önce Şikayet Et
    hiç bir futbolculuk dısında eğitiminiz yok yıllarca cebinizi dordurmak için urastınız az araştırsaydın futbolun terimini nedir nasıl olur nasıl taktik yapılır bunları öğreneceğine hakemlere laf atıp duruyorsun sizden teknik adam olmaz asla şimdi...budamı gol değil rızaa :))
    Cevapla