Konya'ya Eto'o 'dur' dedi

Avrupa'da bu yıl hiç kaybetmeyen tek takım olan Torku Konyaspor'a dur diyen Samuel Etoo oldu.

Konya'ya Eto'o 'dur' dedi
Konya'ya Eto'o 'dur' dedi
GİRİŞ 01.05.2016 21:02 GÜNCELLEME 01.05.2016 21:14
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Antalyaspor, yıldız golcüsünün tek golüyle Konyaspor'u 1-0 yendi ve sahasındaki başarılı performansını sürdürdü. Antalya'daki karşılaşmaya Konyaspor, üstüte 2 pozisyonla başladı. Ancak bu tehlikelerden sonra oyun yavaşladı ve iki takım da pozisyon bulamadı. 2. yarının başında Serdar Özkan'ın getirdiği topu çok klas bir şekilde ağlara gönderen Eto'o ev sahibini öne geçirdi.

Kalan bölümde Konyaspor aradığı pozşsyonlar buldu ama bunları Ömer Ali ve Bajic'le değerlendiremedi. Karşılaşma da 1-0 Antalya'nın üstünlüğüyle sona erdi.
Bu sonuçla Konyaspor'un 13 maçlık namağlupluk serisi sona ererken, Antalyaspor sahasındaki son 6 maçta 5. kez kazannmış oldu. Konyaspor, haftayı 59 puanla, Antalyaspor ise 39 puanla tamamladı.

Antalyaspor: 1 - Torku Konyaspor: 0

Stat: Antalya

Hakemler: Suat Arslanboğa, Bahtiyar Birinci, Deniz Turgut

Antalyaspor: Fornezzi, Sakıp Aytaç, Diego, Celutska (Dk. 79 İnkoom), Yekta Kurtuluş, Makoun, Serdar Özkan, Danilo (Dk. 85 Zeki Yıldırım), Motta, Mbilla (Dk. 77 Charles), Eto'o

Torku Konyaspor: Serkan Kırıntılı, Skubic, Ali Turan, Vukovic, Mehmet Uslu (Dk. 84 Halil İbrahim Sönmez), Ali Çamdalı, Volkan Fındıklı (Dk. 46 Bajic), Ömer Ali Şahiner, Holmen, Traore (Dk. 73 Douglas), Rangelov

Gol: Dk. 49 Eto'o (Antalyaspor)

Sarı Kartlar: Dk. 28 Traore, Dk. 56 Rangelov, Dk. 90+2 Holmen (Torku Konyaspor), Dk. 54 Motta (Antalyaspor)

YORUMLAR 1
  • Aciz Konyevi 7 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi maça baktım bizim savunmanın elle ve kalecinin oyuncuya elle dokunmasından Antalyaspor'un iki penaltısı var.Taraftarlar tepki göstermiş.Hakemler eğitilmeli.Fakat maçlar seyrettirilerek.
    Cevapla