Antalya'da Eto'o'lu, İbrahimovicli düğün!

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer'in oğlu Güngör Gencer, Mine Koç ile cuma günü Mardan Otel'de dünya evine girecek.

Antalya'da Eto'o'lu, İbrahimovicli düğün!
Antalya'da Eto'o'lu, İbrahimovicli düğün!
GİRİŞ 21.03.2016 12:18 GÜNCELLEME 21.03.2016 12:18
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in nikah kıyacağı törene spor ve siyaset dünyasından önemli isimlerin yer aldığı bin davetli katılacak. Türkiye'nin İsveç ile Antalya'da oynayacağı hazırlık maçının ertesi günü yapılacak düğünde Kamerunlu dünya yıldızı Samuel Eto'o da nikah şahitliği yapacak.

Spor ve siyaset dünyası buluşacak

Gencer'in düğününe Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, milli sporcular Arda Turan, Burak Yılmaz, kulüp başkanları, teknik direktörler, futbolcuların katılması bekleniyor. Düğünün sürpriz isimleri arasında İsveç milli takımından Erkan Zengin ile dünya yıldızı Zlatan İbrahimovic de yer alıyor.

Düğünde Eto'o'nun yanı sıra, Bakan Çavuşoğlu, TFF Başkanı Demirören, Fatih Terim ile Arda Turan'ın nikah şahitliği yapması bekleniyor.

Başkan Gültekin Gencer, "Oğlum Güngör'ün mutlu gününde spor ve siyaset dünyasından sevdiğimiz isimlerle bir arada olacağız" diye konuştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • avrupa fatihi 8 yıl önce Şikayet Et
    ibrahimovic i nikah sahidi yapin caktirmadan sozlesme imalatın etoo ile oynarlar oh ne guzel
    Cevapla
  • ferrari 8 yıl önce Şikayet Et
    bu da show derdinde
    Cevapla