Antalyaspor'dan 'Nuri Alço' müziği açıklaması!

Antalyaspor, Fenerbahçe'yi 4-2 yendiği maçta, Nuri Alço'nun filmlerinde kullanılan 'The End' müziğinin çalınmasıyla ilgili açıklama yaptı.

Antalyaspor'dan 'Nuri Alço' müziği açıklaması!
Antalyaspor'dan 'Nuri Alço' müziği açıklaması!
GİRİŞ 10.02.2016 19:05 GÜNCELLEME 10.02.2016 19:05
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Antalyaspor'un Fenerbahçe ile 5 Şubat Cuma günü Antalya Arena'da oynadığı maçta, stat hoparlöründen çalınan, ABD'li yönetmen John Carpenter'in 1976 yılında çektiği 'Assault on Precinct 13' filminin 'The End' adlı müziği tartışma konusu oldu. 

Yeşilçam filmlerinde kötü adam karakteriyle tanınan Nuri Alço'nun yer aldığı tecavüz sahnelerinde kullanılan müzik, Fenerbahçe maçında Antalyaspor'un attığı 4'üncü golden sonra çalındı. Antalyaspor'un 4-2 kazandığı maçın sonrasında da kırmızı beyazlı taraftarlar, 'Nuri Alço Operasyon' olarak bilinen müzikle büyük sevinç yaşadı. 

TARAFTARIN TALEBİ

Antalyaspor taraftar gruplarının Fenerbahçe maçı öncesi talebi üzerine kulüp idarecileri tarafından müziğin çalınmasına karar verildiği öğrenildi. Antalyaspor Kulübü Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, "Fenerbahçe'ye karşı bir imada bulunmadık. Kötü niyetli bir çalışma olduğunu düşünmüyoruz. Bu skora dayalı çalınan bir müzik değil. Bu sonuçta bir müzik, spor da bir eğlence, kimseyi kırmak, incitmek amacımız yok."

"HAK EDEREK GALİBİYET ELDE ETTİK"

"Bizim aldığımız galibiyetin önemi de Fenerbahçe takımının büyüklüğünden geliyor. Maçta çok iyi oynayıp hak ederek galibiyet elde ettik. Bu galibiyetin farklı ve önemi olmayan konularla önemsizleştirilmemesi lazım" diye konuştu.

"THE END"

Türkçe'ye '13. Bölgeye Saldırı' şeklinde çevrilen gerilim ve korku filmi ABD'de beklenen gişeyi yapamadı. Türkiye'de ise VHS furyasının yaşandığı 1980'li yılların başında film kiralama şirketlerinde bu film en çok kiralananlar listesinde ilk sıraya yükseldi. Türk sinemasında bu müzik ise genellikle Nuri Alço'nun yer aldığı filmlerde kullanıldı.

YORUMLAR 1
  • Mardinli 8 yıl önce Şikayet Et
    hahaha adamlar fena ya
    Cevapla