Gencer müjdeyi verdi! 'Haftaya geliyor!'

Beyin kanaması geçirdiği için bir süredir hastanede yatan Jose Morais önümüzdeki haftadan itibaren işinin başına dönecek.

Gencer müjdeyi verdi! 'Haftaya geliyor!'
Gencer müjdeyi verdi! 'Haftaya geliyor!'
GİRİŞ 09.02.2016 14:19 GÜNCELLEME 09.02.2016 14:26

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, beyin kanaması geçiren ve hastane olan Teknik Direktörleri Jose Morais 'in sağlık durumu hakkında bilgi vererek, "Şu an hastanede olmasına rağmen sürekli çalışıyor, oradan toplantılar yapıyor. Sanki beyin kanaması geçirmemiş gibi. Orada olmasına rağmen hırsı ve heyecanı devam ediyor. Önümüzdeki hafta sahada olacak" dedi. 

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Antalyaspor, hazırlıklarına devam etti. Hasan Subaşı Tesisleri’nde yardımcı antrenör Erol Malkoç ve takım kaptanı Samuel Eto’o idaresindeki antrenmanda kırmızı-beyazlılar koşu ve ısınma hareketlerinin ardından istasyon çalışması yaptı. Kasığında ağrı olan ve takım arkadaşlarını sahada yalnız bırakmayan Eto’o, antrenmanı da yönlendirdi. İkişerli grup halinde 5’e 2 pas çalışması yapan takım arkadaşlarının başarılı pasları Eto’o’dan övgü aldı. Kırmızı-beyazlılar daha sonra iki takım halinde yarı sahada çift kale taktik ağırlıklı gol organizasyonu çalıştı. Eto’o, takım arkadaşlarına yapması gerekenleri birebir anlattı. Antrenmana sağ arka adalesindeki sakatlığı devam eden Mbilla, grip olan Lionel Enguene katılmadı. Gribal enfeksiyonu devam eden Celutska ise takımdan ayrı koşu yaptı.

Antrenmanı Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer ve yöneticiler de izledi. Antrenman sonunda kaptan Eto’o, Başkan Gencer ile kısa bir sohbet etti. Antrenman sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Başkan Gencer, Fenerbahçe maçının geride kaldığını hatırlatarak, ligin kendileri için yeniden başladığını söyledi.