Yusuf Şimşek'in cezası bitti

Kasımpaşa maçında hakem tarafından oyundan atılan ve 7 maç ceza alan Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek’in cezası sona erdi.

Yusuf Şimşek'in cezası bitti
Yusuf Şimşek'in cezası bitti
GİRİŞ 01.12.2015 16:47 GÜNCELLEME 01.12.2015 16:49

Kırmızı-beyazlıların genç teknik direktörü, bugün Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu maçında 24 Erzincanspor ile oynanan maçla cezasını tamamladı. PFDK, Kasımpaşa maçında hakeme yönelik hakareti ve tedbirli olmasına rağmen soyunma odası koridoruna girmesi nedeniyle Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek’e 7 maç men ve 46 bin TL para cezası vermişti.

24 Erzincanspor ile deplasmanda oynadığı ve normal süresi 1-1 beraberlikle sona eren maçı penaltılarla kazanan Antalyaspor’da, Teknik Direktör Yusuf Şimşek, 7 maçlık cezasını tamamladı. Genç Teknik Direktör Yusuf Şimşek, takımının hafta sonu deplasmanda oynayacağı Torku Konyaspor maçında takımının başında sahada yer alabilecek.

Antalyaspor, Teknik Direktör Yusuf Şimşek’in cezalı olduğu maçlarda oynadığı 6 lig maçında yalnızca 1 kez galip gelebildi. Kırmızı-beyazlılar 2 yenilgi ve 3 de beraberlikle sahadan ayrılırken, toplamda 6 puan toplayabildi.