Eto'o'ya 10 milyonluk teklif!

'Antalyaspor'a emekli olmaya geldi' yorumları yapılan Eto'o, 12 maçta 10 gol atıp, 2 asist yapınca tüm dikkatleri üzerine çekti.

Eto'o'ya 10 milyonluk teklif!
Eto'o'ya 10 milyonluk teklif!
GİRİŞ 27.11.2015 12:48 GÜNCELLEME 27.11.2015 16:19
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Demba Ba'nın oynadığı Çin ekibi Shanghai Shenhua, Kamerunlu yıldıza 10'ar milyon euro'dan 3 yıllık sözleşme, Akdeniz ekibine ise 10 milyon euro bonservis bedeli önerdi.

Son Chelsea macerasında tutunamayan, Everton ve Sampdoria’da ise iyice düşüşe geçen Samuel Eto’o, Antalyaspor’a yıllık 3 milyon euro ücretle imza attığında emekliliğe geldiği söyleniyordu. Ancak 35 yaşındaki yıldız akdeniz ekibinde kısa sürede ortaya koyduğu performansla yeniden adından söz ettirmeyi başardı. Attığı 10 golle krallık yarışında zirveyi kapan eto’o, akdeniz ekibine tam 14 puan kazandırdı. 
 
Kırmızı-Beyazlılar’ı sırtlarken bu istatistiklerle Uzakdoğu ülkelerinin de transfer listelerini süslemeye başladı.
 
Demba Ba’nın yanına
 

Demba Ba’yı Beşiktaş’tan 13 milyon euro gibi astronomik bir rakama kadrosuna katan Shanghai Shenhua, Samuel Eto’o için de devrede. Antalyaspor’a bu doğrultuda önerilen bonservis rakamı ise tam 10 milyon euro. Çin ekibinin, kamerunlu süperstara yıllık 10 milyon euro’dan 3 senelik sözleşme önerdiği ifade edildi.
 
Toplam 125 milyon TL
 
Üst üste konulduğunda Shanghai’ın Eto’o için gözden çıkardığı rakam 40 milyon euroya, yani yaklaşık 125 milyon TL’ye ulaşıyor. Antalyaspor yönetiminin ise şimdilik bu öneriyi düşünmek için zaman istediği belirtiliyor.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 4
  • feridun 8 yıl önce Şikayet Et
    kafa varsa direk satın, ocağı da beklemeyin..
    Cevapla
  • fatik 8 yıl önce Şikayet Et
    hemen sat.35 yasiindaki futbolcu 1 sene sonra elde kalir
    Cevapla
  • boşver 8 yıl önce Şikayet Et
    Yönetim bayılmıştır.Ayılmak için süre ve kolonya isteyin.
    Cevapla
  • gurbet 54 8 yıl önce Şikayet Et
    kafa varsa satmayin
    Cevapla