Antalyaspor’dan 'transfer yasağı' açıklaması!

Antalyaspor’da başkan Gültekin Gencer, Uğur İnceman’ın alacaklarının ödenmediği için transfer yasağı geldiği haberlerini yalanladı.

Antalyaspor’dan 'transfer yasağı' açıklaması!
Antalyaspor’dan 'transfer yasağı' açıklaması!
GİRİŞ 20.11.2015 17:29 GÜNCELLEME 20.11.2015 17:29
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF), kırmızı-beyazlı takımda 4 sezon forma giyen, ancak daha sonra ayrılan Uğur İnceman’ın, alacaklarına karşın açtığı mahkemeyi kazanması üzerine kırmızı-beyazlı ekibe transfer yasağı getirdiği iddia edildi. Kırmızı-beyazlı takımda iki yıl öncesine kadar kaptanlık yapan ve daha sonra Torku Konyaspor’a transfer olan Uğur İnceman, Antalyaspor’dan alacaklarına karşın açtığı davayı kazandı. İnceman’ın, Antalyaspor’dan alacağı olan 396 bin lira için yüzde 50 indirim yapılıp ödenmesini talep etmesine rağmen başkan Gültekin Gencer’in bu teklifi reddettiği öğrenildi. Gencer’in teklifi reddetmesi üzerine İnceman konuyu yargıya taşıdı. Mahkeme, sürecinin ardından Uğur İnceman’ı haklı bularak Antalyaspor’u borç, icra, avukat masrafları ve alacakların faiziyle yaklaşık 600 bin lira ödemeye mahkum etti ve alacaklarından dolayı icra geleceği ve bazı banka hesaplarına da bloke koyulduğu iddia edildi. TFF’nin bu yüzden Antalyaspor’a transfer yasağı da getirdiği iddialar arasında yer alıyor.

“TRANSFER YASAĞI ALMAMIZ SÖZ KONUSU DEĞİL”

Bu iddialar üzerine Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, böyle bir durumun olmadığını söyledi. Gencer, böyle bir durum söz konusu değil. Federasyondan transfer yasağı almamız için tutanak almışlardır. Avukatlar şu an pazarlıklarını yapıyorlar. Antalyaspor’un herhangi bir oyuncudan ya da başka bir durumdan dolayı transfer yasağı alması söz konusu değildir” dedi.

Öte yandan Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, yaptığı basın toplantısında Ronaldinho ve Andrea Pirlo transferleri noktasında her konuda anlaşıldığını, ocak ayından itibaren gelmemeleri için hiçbir neden kalmadığını ve tek sorunun maddi kaynak olduğunu dile getirmişti.

YORUMLAR 1
  • Yorumcu 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu baßkanlar takımları batirirlar. Antalyayı birkaç yılda 3. Ligde görürseniz şaşırmayın. Ordu yu Ankaragücünü hatırlayın.
    Cevapla