Resmen açıklandı! Pirlo ve Ronaldinho bombası!

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, dünyaca ünlü Ronaldinho ve Pirlo ile görüştüklerini belirtti.

Resmen açıklandı! Pirlo ve Ronaldinho bombası!
Resmen açıklandı! Pirlo ve Ronaldinho bombası!
GİRİŞ 19.11.2015 13:53 GÜNCELLEME 19.11.2015 13:54
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, dünyaca ünlü yıldız futbolcular Pirlo ve Ronaldinho'nun transfer görüşmelerinde maddi konular dışında sorun olmadığını bildirdi.

Son günlerde Andrea Pirlo ve Ronaldinho ile ilgili transfer haberlerinin kamuoyunda yer aldığına dikkati çeken Gencer, her iki futbolcuyla görüşmelerin devam ettiğini ve hiçbir geri adımın söz konusu olmadığını belirtti. Geçen hafta İtalya ziyareti gerçekleştirdiğini hatırlatan Gencer, şöyle konuştu:

"MADDİ DESTEK ALIRSAK İKİSİ DE DEVRE ARASINDA GELECEK"

"Pirlo ile görüşme yapıldı. Menajeri ile de görüştük. Kulübünde devam eden maçları var ama kendisi Antalya'ya gelmeye hazır. Gelmemesi için hiçbir sebep yok. Brezilyalı yıldız futbolcu Ronaldinho ile de görüşmelerimiz devam ediyor. Ronaldinho da Antalyaspor'a gelmeye hazır. Maddi destek gelmesi halinde iki futbolcu da devre arasında Antalyaspor'da yer alacak. Anlaşma yapıldı, sadece maddi destek gerekiyor. Bu noktada EXPO 2016 Antalya Ajansı'ndan, şehrin seçilmiş ve atanmışları ile turizm ve sanayicilerinden destek bekliyoruz."

"RONALDINHO VE PIRLO BİZDEN DAVET BEKLİYOR" 

Ronaldinho ve Pirlo ile altyapıyı oluşturduklarını vurgulayan Gencer, her iki futbolcunun da davetlerini beklediğini söyledi. Gencer, "Menajerleriyle bir problem yok. EXPO 2016'nın açılışını bu iki yıldızla yapmamak için hiçbir sorun yok. Tek sorun maddi. Bizim bu transferleri yapmamamız için hiçbir sebep yok. Bu kenti sevenlerden manevi desteğin yanında maddi destek de bekliyoruz. Maddi konuyu halledersek transfer konularını anında gerçekleştiririz" diye konuştu.

YORUMLAR 2
  • 12. cadde 8 yıl önce Şikayet Et
    adamlar gelecekse zaten para için gelecek. para dışında problem kalmamışmış, pes yani. başkan kendi reklamını yapıyo
    Cevapla
  • fatih erdoğmuş 8 yıl önce Şikayet Et
    milanla yapılan anlaşma işe yaramış kadroda kendilerine yer bulamayan genç yetenekler antalyaya geliyor.şaka bir yana pirlo falan oynarda ronaldinho hem beşiktaşı hem antalyayı maymun etti ondan ne kendine nede başka bir takıma hayır gelmez artık geçmiş geçmişte kaldı aynı şekilde ronaldinho'da
    Cevapla