Başkan açıkladı! İkinci Eto'o geliyor

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, devre arasında Samuel Eto'o gibi bir dünya yıldızı daha transfer edebileceklerini açıkladı.

Başkan açıkladı! İkinci Eto'o geliyor
Başkan açıkladı! İkinci Eto'o geliyor
GİRİŞ 07.10.2015 15:19 GÜNCELLEME 07.10.2015 15:21

Antalya halkını maçlara davet eden Gencer, yeni stadın Beşiktaş maçında faaliyete geçeceğini söylerken, devre arasında önemli bir ismi daha alabileceklerini duyurdu.

"DEVRE ARASINDA BİR YILDIZ ALABİLİRİZ"

Gencer yaptığı açıklamada, "Eğer sezonun ilk yarısını 4. sırada tamamlarsak bir yıldız transferi daha yapacağız. Şu an isim zikretmek kadar yanlış bir şey yok. Zaten şu an 26 kişilik kadromuzun 26'sı da yıldız" dedi.

RONALDINHO GELECEK Mİ? NET CEVAP GELMEDİ!

Bir ara Antalyaspor'un gündeminde olan Ronaldinho'nun Fluminense ile olan sözleşmesinin feshedilmesinin ardından Brezilyalı ismi alacaklarının öne sürüldüğünü hatırlatan Gencer "Ronaldinho sözleşmesini fesh ettiği gün bana mesajlar yağdı, haber kanalları bizim alacağımızı zikretti. Şu an bir isim vermeyeceğim" diye konuştu.

"SALI GÜNÜ YILDIZ İÇİN UÇACAĞIZ"

Önümüzdeki hafta yıldız transferi için temaslarda bulunacaklarını belirten Gültekin Gencer, "Salı günü yıldız transferiyle ilgili bir uçuşumuz var. Sonucu da yeni stadın dolmasına bağlı bir transfer diyebilirim. Uçuş İstanbul üzerinden olacak" ifadelerini kullandı.