Antalyaspor'dan '10 numara' transfer!

Antalyaspor, Atletico Mineiro takımında forma giyen Brezilyalı Guilherme Milhomem Gusmao ile prensipte anlaştı.

Antalyaspor'dan '10 numara' transfer!
Antalyaspor'dan '10 numara' transfer!
GİRİŞ 27.08.2015 10:21 GÜNCELLEME 27.08.2015 10:21

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, gazetecilere yaptığı açıklamada, takımın kadrosuna 2 kişiyi daha katacaklarının müjdesini verdi.

Transfer çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Gencer, şöyle devam etti:

"Prensipte anlaştığımız, imza aşamasına geldiğimiz oyuncularımızdan biri Kamerunlu orta saha oyuncusu Jean Makoun. Uzun süredir takımla çalışan oyuncuyla anlaşmamızda bir sorun yok. Kısa sürede imza törenini gerçekleştireceğiz. Diğer transferimiz ise '10 numara' transferi. Bu transferde ince eleyip sık dokuduk. Zor bir transfer oldu. Takıma katkısını geldikten sonra göreceğiz. 3 yıllık sözleşme konusunda ikna ettik. Bonservisiyle beraber alıyoruz. Kesinlikle kiralık değil. Hazır bir oyuncu. Yeni transferimiz Brezilyalı Guilherme Milhomem Gusmao 2 gün içinde Antalya'da olacak."

BEŞ FUTBOLCUYLA YOLLAR AYRILIYOR

Takımın iyi olması için nokta transferler yaptıklarını vurgulayan Gencer, "İlk iki maça baktık, takviye yapmamız gereken hangi noktalar varsa onları tamamlamaya çalışıyoruz. Eksiklerimizi ve fazlalıklarımızı göz önüne aldık ve bir plan yaptık. Transfer konusunda ciddi kararlar aldık. Bu doğrultuda Osman Çelik, Ahmet Aras, Koray Aslan, Erman Kılıç ve kaleci Hasan'dan kendilerine kulüp bulmasını istedik" diye konuştu.