Antalyaspor'dan Ronaldinho açıklaması!

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, "Ronaldinho'nun Antalya'ya gelmesini istiyoruz ve her türlü çabayı gösteriyoruz" dedi.

Antalyaspor'dan Ronaldinho açıklaması!
Antalyaspor'dan Ronaldinho açıklaması!
GİRİŞ 14.06.2015 17:22 GÜNCELLEME 14.06.2015 17:22
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Başkan Gültekin Gencer, kırmızı beyazlı takımın Süper Lig'e yükselmesinin ardından gelecek yıl için kulübün mali dengesini koruyacak, sağlam bir kadro oluşturma amacıyla çalışmalara başladıklarını söyledi. Teknik heyet ve yönetim olarak transfer çalışmalarını titizlikle yürüttüklerini dile getiren Başkan Gencer, Ronaldinho'yu Antalyaspor kadrosuna dahil etmeyi istediklerini vurguladı. Ronaldinho transferinin, kulübün mevcut transfer çalışmalarından ayrı yürütüldüğüne değinen Başkan Gencer, "Bu transfer Antalyaspor için özel bir projedir. Ronaldinho'nun Antalya'ya gelmesini istiyoruz ve her türlü çabayı gösteriyoruz" diye konuştu.

Ronaldinho transferinin Türkiye'deki menajeri Ümit Akbulut aracılığıyla yürütüldüğünü açıklayan Başkan Gencer, "Ronaldinho'yu hem yeni stadın açılacak olması, hem de Antalyaspor için getirmek istiyoruz. Projeyi gerçekleştiremezsek de bir dünya yıldızı ile ilgili farklı planlarımız var" dedi.

Başkan Gencer, yarın kulüp binasında düzenleyeceği basın toplantısında transfer çalışması, geçen yılın ve gelecek yıl planlamaları hakkında bilgi verecek.

YORUMLAR 1
  • sefa 8 yıl önce Şikayet Et
    futbolla alakasi olmayan bu adama milyon dolarlari onune sermek ne kadar mantikli bu transfer politikasiyla kumeye duser antalyaspor
    Cevapla