Antalyaspor'dan defansa takviye

PTT 1. Lig'de şampiyonluk hedefiyle mücadele eden Antalyaspor, Can Arat ile 1.5 yıllık sözleşmeye imzaladı.

Antalyaspor'dan defansa takviye
Antalyaspor'dan defansa takviye
GİRİŞ 08.01.2015 20:26 GÜNCELLEME 08.01.2015 20:26

PTT 1. Lig'de mücadele eden Antalyaspor, İstanbul Başakşehir'den defans oyuncusu Can Arat ile anlaştı. Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde Can, kırmızı beyazlı takımla 1.5 yıllık sözleşmeye imza attı. Can'ın Antalyaspor'da 2 numaralı forma giyeceği ve 1.5 milyon liraya anlaştığı belirtildi.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, kırmızı beyazlı takımın kamp dönemi çalışmalarına başladığını anlattı. Antalyaspor'un ilk transferinin Can ile gerçekleştiğini kaydeden Gencer, “Başakşehir'den transferimizi 1.5 yıllığına yapıyoruz. Antalyaspor camiamıza hayırlı olsun. Bütün hedefimiz geldiğimiz yere geri çıkmak. Defans hattındaki problemlerimizi, eksiğimizi Can ile çözmüş olacağız" diye konuştu.

Can Arat ise transferinin Antalyaspor camiasına ve taraftarına hayırlı olmasını diledi. Kariyeri için yeni bir sayfa açtığını dile getiren Can, radikal bir karar aldığını belirtti. Kendisini evcimen olarak tanımlayan Can, "Ailemden ayrılmayı pek sevmem. İlk defa ailemden ayrılıyorum. Benim için radikal bir karar, yeni bir sayfa açtım. 30 yaşından sonra kariyerime yeniden başlıyorum" diye konuştu.